Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SRPANJSKE RUPE
Povratak na članak

Vir nije osjetio Tursku, Grčku, Egipat ili Tunis: Više noćenja nego u rekordnoj 2018.

Otok Vir u periodu od 1. siječnja do 15. srpnja bilježi povećanje noćenja za 1,57 posto. Vir ima i rekordnih 12,3 noćenja u prosjeku.

Komentari 17

SP
Spezispezi
07:14 24.07.2019.

Nitko da napiše istinu o tom mjestu; to je odmaralište za sirotinju gdje je noćenje 3o eura, gdje i najbolji apartmani nemaju vodu i kanalizaciju, a crijevne bolesti haraju na sve strane, pa ti ljetuj. Nekretnine tamo vrijede u pola manje nego 2 km dalje, a načelnik je priča za sebe. Taj kaos on najbolje koristi za svoje bogaćenje. Npr. nije dao graditi jedinu benzinsku pumpu jer nije planirana na njegovoj zemlji, a sada kad je ipak izgrađena neda im struju, pa rade na agregat. Sve radno sposobne mještane rasporedio u općinske fiktivne firme i tako kupuje glasove, a raja ne konta da im je uzeo barem 5o% vrijednosti svake nekretnine. Smijurija od mjesta.

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
07:54 24.07.2019.

Smiješna statistka! Ja svoj apartman iznajmim za 4 tjedna a ovi moraju 3 godine iznamljivati da dobiju iste novce!! Otok za siromašne turiste. Dobro treba i takvih socijalnih destinacija kod nas na jadranu, nemožemo svi biti skupi...

VL
SP
Spezispezi
07:31 24.07.2019.

Vir je samo spavaonica, otok bez hotela, bez ijednog igrališta, ako ne računamo ono gdje su smještene smrdljive komunalne kante za smeće, bez pitke vode, bez eurofondova. Zato imate bogatog načelnika koji koči razvoj i civilizaciju mjesta, imate septičke jame i crijevne vroze. Od "načelnikovih vila" imaju doslovce dvije s bazenom na cijelom otoku, a hvaljeni svjetionik Lanterna je prazan. Od stranaca tamo ljetuje onaj tko ima svoju kuću, Slovenci i Mađari te naši iseljenici koje broje kao Njemce i Austijance.

VL
SP
Spezispezi
07:38 24.07.2019.

Ljudi koji na Viru imaju kuće i apartmane nastoje ih se riješiti jer po 1o-2o g čekaju minimum od općine, vodu, asfalt, struju i kanalizaciju. oglasnik je pun virskih nekretnina u bescjenje. Tamo prvi red do mora još košta 50 eura, a u susjednoj općini Privlaka 2oo eura. Pametnom jasno.

VL
KL
killer_lepi
22:02 23.07.2019.

taj Vir brate ko da netko bacio hrpu kockica i tako su kuce gradjene...daleko najruznije mjesto na obali. A vlasnici ponosni na svoje bespravno gradjene vikse i septicke jame.

VL
IG
Igggy
00:50 24.07.2019.

Ova slika, mislim, jel to kaznionica neka? Ha ha ha. To valjda moraš platiti ljudima da idu tamo.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
09:16 24.07.2019.

Ma sta rade ovi turisti u Viru? Zbog cega ne idu u Grcku i Tursku? Pa nasi jugici su totalno nesretni. Stalno prognoziraju i vesele se propasti nasega turizma a ono glupi turisti opet nam iznova dolaze. Te smo turistima preskupi a to kao nevalja, sada smo prejeftini i to opet nevalja. Izgleda ozbiljno moramo predati upravljanje turizmom Beogradu i njihovim ovdasnjim strucnjacima, da napokon i u nas procvjetaju ruze.

VL
Avatar Darijus
Darijus
07:10 24.07.2019.

"Vir nije osjetio Tursku, Grčku, Egipat ili Tunis: Više noćenja nego u rekordnoj 2018."..........I u redu! Ali ipak ima 1 problem u skladu sa onom narodnom; jedna ili nekoliko lasti ne čine proljeće.

VL
Avatar babas
babas
01:50 24.07.2019.

Srpanjska rupa? A što je sa lipanjskom rupom koja je bila još veća? Kolovoškom rupom? Pad noćenja u špici sezone ne mogu nadoknaditi nkakva dobra predsezona ili podsezona jer su razlike u cijenama višestruko veće u top sezoni. Ovo je kolaps hrv atskog turizma koji je zadnjih 30 godina rastao na zimmer fraju,umjesto da su se gradili obiteljski hoteli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.