Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završetak drame

Vinkovci: Branitelj koji je prijetio bombom odvezen na psihijatriju

bomba vinkovci (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
1/5
03.04.2010.
u 09:22

Više od dva sata trajala je drama u središtu Vinkovaca. B. P. je tražio da mu se riješi stambeno pitanje.

Branitelj B. P. (51) iz Vinkovaca, jutros nešto prije 9 sati parkirao je svoj automobil na početku pješačke zone u Vinkovcima i zaprijetio da će se dignuti u zrak ako s njim ne razgovara gradonačenik Vinkovaca Mladen Karlić. 

Nakon toga policija je automobil okružila policijskim trakama, a prolaz vozilima i pješacima bio je zabranjen. Stigli su i specijalci sa dva vozila.

Nakon nekoliko razgovora s policajcima zatražio je kavu i kad mu je donešena izašao je iz automobila. Ponovno je razgovarao s policijom te sjeo na terasu obližnjeg kafića. Oko 10 sati stigla je i hitna pomoć, dežurna liječnica je razgovarala s njim, a nakon 15-ak minuta je vozilom hitne pomoći odvezen na psihijatriju.

Policija nije pronašla bombu

S braniteljem je razgovarao i dogradonačelnik Tomislav Šarić koji mu je obećao prijem u gradskom poglavarstvu u utorak kada će gradonačelnik Karlić pokušati riješiti njegov problem.

Dogradonačelnik Šarić kaže da je B. P. zahtjevao rješavanje stambenog pitanja. Vinkovčanin to pokušava preko svog braniteljskog statusa riješiti već 15 godina, ali ne uspjeva.

Branitelj ima troje djece i unučad, a dogradonačelnik smatra kako i nije prijetila posebna opasnost jer ga i osobno poznaje već je htio javno upozoriti na svoj problem.

Djelatnici odjela za protueksplozijsku zaštitu PU Vukovarsko-srijemske su sa psom pregledali vozilo i nisu pronašli niti eksploziv niti oružje.  

Komentara 35

OB
-obrisani-
13:29 03.04.2010.

ima mjesta u LUDNICI......jooooos...!!!!

OR
ordoABchao
11:47 03.04.2010.

ma ovaj samo hoće da mu odobre ptsp... dobra fora, nadam se da mu neće proći

LO
Loco
10:43 03.04.2010.

Ma skinite ga snajperom i doviđenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije