Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do kraja mjeseca

Vinkovački umirovljenici mogu se gradskim linijama voziti besplatno

kontrolori ZET-a (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
15.01.2013.
u 20:07

S Gradom smo dogovorili da se umirovljenici do kraja mjeseca mogu voziti našim autobusima na gradskim linijama besplatno jer još nismo izdali umirovljeničke karte, poručili su iz Poleta

Iako je Hrvatska stranka umirovljenika u ime vinkovačkih umirovljenika optužila gradsku vlast HDZ-a kako maltretira umirovljenike tako što im u gradskom prijevozniku Polet ne izdaju besplatne karte za vožnju gradskim linijama, u Poletu kažu da se građani treće dobi mogu voziti besplatno.

– S Gradom smo dogovorili da se umirovljenici do kraja mjeseca mogu voziti našim autobusima na gradskim linijama besplatno jer još nismo izdali umirovljeničke karte. Kada ih budemo izdali, oni će ih dobiti i uz predočenje te karte imaju pravo na besplatnu vožnju kao što je bilo prošle i prijašnjih godina – kaže Mijat Kurtušić, direktor Poleta.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije