Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novčana nagrada

Vinkovački EURCO daje 20.000 kuna kako bi se pronašli autori svastike na Poljudu

svastika
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
17.02.2016.
u 15:58

a svome Facebook portalu Eurco je ponudio dodatnih 20.000 kuna nagrade kako bi se otkrili počinitelji crteža svastike na stadionu Poljud.

Nakon što je ministar unutarnjih poslova Vlade RH Vlaho Orepić donio odluku o raspisivanju nagrade od 20.000 kuna, kako bi se saznali autori svastike na Poljudu, na isti korak odlučila se i vinkovačka tvrtka Eurco. Na svome Facebook portalu Eurco je ponudio dodatnih 20.000 kuna nagrade kako bi se otkrili počinitelji crteža svastike na stadionu Poljud.

–Ovim putem koristimo prigodu i obavještavamo javnost da poštujući nastojanje Mup-a RH da otkrije počinitelja crteža svastike na stadionu Poljud, spremni smo dati dodatnih 20.000,00 kn kao nagradu, te pozivamo i druge tvrtke da nam se priključe, stoji na profilu Eurca.

>> Svastika ostvarila cilj: Ispadne li reprezentacija, ispada i vodstvo HNS-a

Komentara 19

CR
crocro
16:33 17.02.2016.

Svaka čast, bravo, dao Bog da se i to riješi i dođe na svjetlo dana.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:41 17.02.2016.

svi upiru prstom u bivseg premijera i ministra unutarnjih poslova,,, ostaje tajna zasto ih policija ne privede i ne sipita

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
16:37 17.02.2016.

To zna Ostojic i Milanovic koje i zasto to napravio,samo zato da se naskodi Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.Susenje mocvare i most stiti ostojica eto to ima samo u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije