Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Vinkovačka Pedijatrija od "Palčića" dobila intenzivni inkubator

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
31.01.2014.
u 09:41

Donacija je vrijedna 173.000 kuna, a, kako je rekla Željka Vučko, predsjednica "Palčića", isti takav uređaj će dobiti još osam rodilišta u hrvatskim bolnicama

Odjel pedijatrije vinkovačke Opće županijske bolnice dobio je intenzivni inkubator s opremom i tri uređaja za njegu nedonoščadi u sklopu humanitarne akcije "Palčić gore" koju je organizirao Klub roditelja nedonoščadi "Palčići". Donacija je vrijedna 173 000 kuna, a, kako je rekla Željka Vučko, predsjednica "Palčića", isti takav uređaj će dobiti još osam rodilišta u hrvatskim bolnicama.

Dodala je kako je vinkovačka donacija, 19. po redu i akcija se nastavlja te je pozvala ljude dobra srca i tvrtke neka se priključe humanitarnoj akciji kako bi svako rodilište imalo ovakav uređaj koji može spasiti život novorođenčadi.

>> Anonimni donator, odvjetnik, rodilištu u Petrovoj darovao 500 ekobenkica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije