Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Vinko Puljić: BiH je zemlja od koje svi okreću glavu

Čelnici bošnjačkih stranaka krivim su potezom majorizacije i biranja predstavnika doveli do guranja u treći entitet.

Komentari 9

BM
branka.matohanac
15:07 24.12.2013.

Uzoriti,kada ste bili u VADSTENI (Svedska) na katolickom hodocascu, zadnju nedjelju u svibnj , ne tako davno pozvali ste Hrvate iz Bosne, da se vrate,mnogi od njih rekli su:"Ma tko ce se vratiti. Ovdje nam je bolje" Znate Uzoriti tko je kriv za to, zapadne zemlje jer su ih primili bez ikakvih uvjeta, dali su im sve:boravisnu dozvolu, radnu dozvolu. Kada su vlasti bile upozorene da na taj nacin pomazu etnicko ciscenje, reagirali su upitom -KAKO? :"Pa tako ispraznili su se gradovi i sela hrvatskim zivljem pa su Srbi lakse zauzeli ta podrucja"- Odgovor je bio "Pa zar smo bili tako naivni"- da jeste!

VL
EV
evropljanin
18:43 24.12.2013.

kad vidim tvoju misage ija ju okrenem

VL
AA
aabbcc
14:35 24.12.2013.

V. Puljiću_____ ipak je jos najbolje u Evropi reci Bosanac ili samo iz Bosne a ne Hrvat, Srbin ili Bosnjak i nece niko od Vas glavu okrenuti ni pomisliti da sa Lopovom ima posla ili nekim, nedaj Boze zlocincem...Ako nistata drugo a onda je dobro tako reci kako ne bi znali sa kakvim hajvanom posla imaju !!

VL
GA
garincha
15:16 24.12.2013.

Uglavnom bih se slozio s najvecim dijelom izrecenog od strane gosp.Puljica,osim u jednom.Naime,izmedju ostalog on kaze: Čelnici bošnjačkih stranaka su svojim krivim potezom majorizacije i biranjem predstavnika nama doveli da guraju u treći entitet jer ne daju mogućnost jednakih prava"Nisu celnici bosnjackih stranaka ratnih godina u Bosni vrsili majorizaciju i birali predstavnike hrvatskom narodu,a svejedno je bila ustolicena tzv.hrvatska republika herceg bosna!Jos tad je na sceni bio udruzeni srpsko-hrvatski pokusaj razbijanja Bosne!

VL
KU
kumpare
17:31 24.12.2013.

BiH jedino jedna jaka jaka kuga može riješit, pa da počnu sve iznova....

VL
Avatar Frankenkamen
Frankenkamen
18:03 24.12.2013.

Ajmo bosančerosi , jeste raja il niste , u bosni su svi bosanci i točka , samo one talibane sa trifrtaljkama poterajte , napravili su vam saudijsku arabiju tamo , i bilo bu sve ok .

VL
HR
hrxxx111
22:23 24.12.2013.

bolje da okrecu glavu nego da je gledaju kao HR zbog kojekakvih homofobnik i fasistickih ispada

VL
1J
1japan
17:08 24.12.2013.

pope dogovorite se da BiH je samo Bosna i nema katolika,pravoslavaca,muslimana već su svi bosanci onda vam nebi trebali okretati glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.