Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogradonačelnik

Vinko Brkan kazneno prijavljen jer nije vratio dug od 380.000 kuna

Novac
Arhiva VL
24.09.2010.
u 12:09

Prijavio ga je Ivan Šipić koji mu je posudio novac. U lipnju su i Brkan i Šipić kazneno prijavljeni zbog zapošljavanja nogometaša NK Trogir u trogirskom komunalnom poduzeću Dobrić.

Vinko Brkan (40), bivši trogirski dogradoančelnik kazneno je prijavlejn zbog prjevare Ivana Šipića (57) kojemu nije vratio 380.000 kuna. Novce je posudio u siječnju 2009. godine, kada su kod javnog bilježnika potpisali i ovjerili ugovor po kojemu je Brkan novce trebao vratiti do kraja godine. To nije učinio, pa ga je Šipić prijavio.

Vinko Brkan (40), bivši trogirski dogradonačelnik, kazneno je prijavljen zbog prijevare Ivana Šipića (57) kojemu nije vratio 380.000 kuna. Novac je posudio u siječnju 2009. godine, kada su kod javnog bilježnika potpisali i ovjerili ugovor po kojemu je Brkan dug trebao vratiti do kraja te godine. To nije učinio, pa ga je Šipić prijavio.

Inače, obojica su u lipnju ove godine kazneno prijavljena zbog zlouporabe položaja i ovlasti te krivotvorenja službene isprave. Šipić je okrivljen jer je kao ovlaštena osoba u gradskom komunalnom poduzeću Dobrić, po Brkanovu usmenom nalogu, od travnja 2007. do studenoga 2008. potpisao ugovore o zapošljavanju na neodređeno vrijeme s više nogometaša NK Trogir. Znao je da u Dobriću neće raditi, a nije bilo ni javnog natječaja. Šipić i Brkan Dobrić su oštetili za 316.000 kuna.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:45 25.09.2010.

dlaka u jajetu sta je ovaj napravija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije