Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donesen proračun

Vinica ima novca za novorođenčad i infrastrukturu

'22.11.2010. Proorije HDZ-a, Varazdin, Nacelnik opcine Vinica Marijan Kostanjevec sazvao je konferenciju za novinare nakon sto je dobio otkaz u Varazdinskoj zupaniji Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
30.11.2010.
u 17:27

Općina nije zaboravila ni svoje obrtnike, poduzetnike, a ni poljoprivrednike, za koje su planirane subvencije

VINICA – Vijećnici Općine prihvatili su proračun za iduću godinu, koji iznosi 6,329.100 kuna. Od toga je gotovo 50 posto planirano za gradnju objekata komunalne infrastrukture u cijeloj općini. U proračunu su i nadalje predviđene različite potpore i subvencije građanima.

Naravno, općina nije zaboravila ni svoje obrtnike, poduzetnike, a ni poljoprivrednike, za koje su također planirane subvencije te izdaci za naknade građanima.

- Unatoč recesiji u proračunu je osiguran i novac za potpore obitelji novorođenčadi, sufinanciranje smještaja djece u dječji vrtić, školsku kuhinju za djecu iz socijalno ugroženih obitelji, prigodne darove djeci za Svetoga Nikolu,nagrade za najuspješnije osnovnoškolce i studente, sufinanciranje prijevoza srednjoškolcima u školu i studentima na fakultet, a predviđen je i novac za jednokratne potpore umirovljenicima u povodu božićnih i uskrsnih blagdana, kao i svake godine - doznajemo od Marijana Kostanjevca, načelnika Općine Vinica.

Općinskim proračunom za 2011. godinu planirane su i redovite donacije udrugama i sportskim društvima u viničkoj općini.

Na istoj sjednici općinskog vijeća na kojoj je izglasovan proračun za 2011. godinu, vijećnici su prihvatili i odluku o ostvarenju proračuna općine Vinica za 2011. godinu te projekciju proračuna općine za 2012. i 2013. godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije