Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrajk prosvjetara u petak
Povratak na članak

Vilim Ribić: Problem nije u novcu, nego u premijeru

Vilim Ribić kaže da je na GSV-u ministar Grčić iznio kako je minimalni rast BDP-a donio 3 mlrd kn više od planiranog, dakle, nije problem u tome da nema novca za prosvjetare

Komentari 9

KS
Ksantipa
15:57 22.09.2015.

Vjerujem da će kod većine učitelja i profesora prevladati razum, osjećaj odgovornosti i realnost. Novaca nema, dodatni teret državi su izbjeglice. Oni će sve morati odraditi. Najviše će trpjeti djeca i roditelji, a profitirati sindikalni lideri. premijer je obečao, resorni mnistar je obečao, ministar Grčić je obečao - prvi su na redu, čim se uspostavi kontinuirani rast BDP, Znam, prevareni su već mnogo puta, aline vjerujte sindikatima i sindikalnim vođama, pogotovo onima koji su 25 godina u vrhu. Sve bure i oluje, orkani i tsunamiji ih nisu pomeli. koliko premijera i predsjednika su nadživjeli? što mislite zašto. dragi kolege nemojte biti nečija moneta za potkusurivanje, V aši učenici vas cijene, vole, uzdaju se u vas- nemojte ih iznevjeriti.

VL
KS
Ksantipa
13:40 22.09.2015.

Neka se gospodin glavni sindikalac suprostavi premijeru na izborima. pa da vidimo koliko vrijedi!

VL
KG
kg
14:21 22.09.2015.

Nastavnika ima puno jer je puno predmeta, koliko ima predmeta određuje država, a ne sindikat. Nastavni program određuje država, gdje se nalazi škola određuje država, udžbenici prolaze provjeru državnih povjerenstava. Sada kad ste upoznati s funkcioniranjem države objasnite kako su sindikati krivi za stanje u obrazovanju? Učitelji i liječnici su stupovi svih društava jer su to profesije od kojih običan puk ima izravne koristi. Uspoređivati hrvatsko obrazovanje s obrazovanjem država EU nema smisla sve dok ostali uvjeti ne budu posloženi kao u tim državama (kurikulum, infrastruktura pa i plaće radnika). Također samo kratka napomena, nisu ni učitelji i profesori cvijeće, ali tu je kriva vlast jer ona treba odrediti što se traži od dotičnih, ovako niti znaju što da rade niti su plaćeni za tošto rade.

VL
FE
fefellerunt
19:54 22.09.2015.

Ništa čudno , gomila parazita nije odlučila štrajkati prkeo ljeta, jer tada su sa svojim "mizernim" plaćama ljetovali , a ova kriza sa izbjeglicam aim j edoatni plus, sjetim se samo kako su za vrijeme rata na čelu sa Lesarom išli tražiti od države novaca . naravno od takvih stvorenja se nije moglo očekivati da se prijave u HV , iako su ih u pravilu očekivala mjesta u dalekoj pozadini , jer njima ionako nije stalo do države i hrvatske sirotinje , kao ni onima u pravosuđuu, zdravstvu , nego samo kako da poberzu od te države što vipše novca za što manje rada. pogotovo kao s euzme da tu čine preko 85% zaposlenih hrvatice , stvorenja intenzivno neugodnog mirisa bez ikakvog morala, poštenja i odgovornosti, a kako bi takva stvorenja imala dovoljno za dotjerivanja i tjeranja otimati će se od onih koji su im to omogućili, umirovljenim vojnicima i policajcima, pogotovo ako nemaju RVI

VL
DU
Deleted user
15:49 22.09.2015.

Muha,muha....one zelena, zunzara......metalik.....što ide na zna se što. To si ti i tvoji kompanjoni. A ovi ostali koji u tome budu sudjelovali su očito ovce koje ne shvaćaju da se praskozorje izbora ne ide u socijalni bunt osim ako on nije motiviran politikom. A uvjeren sam da jest. Džabe vam, niti od koga nećete u javnosti dobiti podršku jer tražite nerealno, a HDZ-ova igra vam viri iz ušijiu i čim zinete.

VL
DU
Deleted user
15:55 22.09.2015.

Ovog kepeca su očito tukli i maltretirali vršnjaci, pa je ljut na cijeli svijet i našao je način kako prazniti svoje frustracije i komplekse manje vrijednosti. Čovjek umislio da je bolji ekonomista od svih, da je vođa nekakvog valjda "pokreta"" i na žalost floskulama povlači ljude da štrajkaju pred izbore kad im niti jedna ozbiljna vlada na svijetu ne bi popustila. Očito imaju nekakav deal s HDZ-om pa rade sve da ovi dođu na vlast.

VL
MA
maximinimax
13:22 22.09.2015.

Problem je što vas je previše pa vas je teško namiriti a rezultati katastrofa

VL
Avatar crosist
crosist
17:08 22.09.2015.

MA LJUDI BOŽJI, državljani Hrvatske ,kardinalova "djeca" Božaniča , prosvjeta i znanost ima osobu koja vodi našu inteligenciju ,još nam fali i HAZU, gospon RIBIĆ je osoba maliciozna ,štetna za zdravi razvoj države.

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
14:47 22.09.2015.

Tako je i Kunst govorio prije nego je postao član HDZ-a. Poslije ga više nije bilo nigdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.