Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna ispovijest
Povratak na članak

Vilim Karlović: Pritvor mi je teže pao nego torture u Vukovaru 1991.

Bez obzira na sve okolnosti, oduzeo sam čovjeku život i zbog toga nikada neću moći biti ponosan

Komentari 8

DU
Deleted user
14:20 13.11.2011.

Umjesto da se promoviraju ovakve knjige i njihovi pisci koji pisu cinjenice i nihovo emocionalno (ne)prihvacanje, HTV u emisiji Ace Stankovica promovira srpskog pisca Aleksijevica i njegov \"pacifizam\" iz \'94. Znaci iz vremena kad je srbija do grla u g.....a odnosno sankcijama. Nema knjiga iz \'91 ili \'92. Sramotno, ali nista cudno od HTV-a, pardon, STV-a.

VL
DU
Deleted user
14:40 13.11.2011.

Pardon, Arsenijevic.

VL
DU
Deleted user
14:42 13.11.2011.

krle, taj srpski pisac je otvoreno rekao (ne nakon ,nego još za vrijeme rata) da su srbi krivci za Srebrenicu i Vukovar. valja biti pošten, pa i to spomenuti. kaj se tiče navedenog članka, i gospodina Karlovića, drago mi jee da je sutkinja Tomerlin-Almer shvatila da ovaj čovjek, nakon svega što je proživio, nije zaslužio zatvor, i bila bi najveća sramota da je ovaj Tigar završio zatvoren, dok je Stanimirović amnestiran. Sretno, Karloviću, piši i dalje, pisanje uvelike pomaže.

VL
Avatar kobra11
kobra11
21:53 13.11.2011.

dokle vise i o lazima. Sto ne pisu kako su minirali Sabornu crkvu Svetog Nikolaja u Vukovaru ili o ubistvima kao sto su Borovo naselje, 04. juli 1991. ubijeni Dragan Mijatović, Stojan Stojanović i neki drugi, građani srpske nacionalnosti. Počiniociinioci su pripadnici ZNG Republike Hrvatske i MUP Hrvatske Zdravko Komšić, Marko Nujić, Stjepan Mačković, Tade Ištuk. Sva ova lica su shodno sporazumiu između Vlade SR Jugoslavije i Hrvatske o razmeni zatvorenika razmenjene u Nemetinu 14. avgusta 1992. ili Borovo selo, 13. juli 1991 Đuričić Milenka odveli su dva lica pripadnika Zbora narodne garde i ubijen. Njegovo telo pronađeno je u Dunavu kod Begeča 17. jula 1991. g. INDICIJE O IZVRŠIOCU: Pretpostavlja se da je jedan od ubica Nebojša Hodak koji je i uhapsio Đuričića. Ime Nebojše Hodaka vezuje se i za ubistvo srpske porodice Zec u Zagrebu.

VL
KR
kroon
14:13 14.11.2011.

e moj kobra sta ti ocekujes od drzave u kojoj sudkinja u Sisku oslobadja cetvoricu klosara koji su bili u uniformi (automatski oni su \"branitelji\") i ubili tri zene u Novskoj koje nemaju pojma o ratu...znas li pod kojim izgovorom su oslobodjeni???...citat...\"onaj tko brani svoju zemlju i ubija ne moze da bude zlocinac\"...strasno i to zemlji koja pretendira da bude clanica EU

VL
Avatar kobra11
kobra11
14:24 14.11.2011.

14.11.2011. u 14:13h kroon je napisao/la: e moj kobra sta ti ocekujes od drzave u kojoj sudkinja u Sisku oslobadja cetvoricu klosara koji su bili u uniformi (automatski oni su "branitelji") i ubili tri zene u Novskoj koje nemaju pojma o ratu...znas li pod kojim izgovorom su oslobodjeni???...citat..."onaj tko brani svoju zemlju i ubija ne moze da bude zlocinac"...strasno i to zemlji koja pretendira da bude clanica EU ...... Jadni pokatoliceni Srvi zvani Hrvati Ne svataju da je Stepinac, Pavelic, Tudjman najveci izdajnici Hrvatskog naroda i da su sluge svete djavolje stolice dovoljno je procitati deo knjige Hiden Secrets of Jesuits, od Edmonda Paris(Tajna Istorija jezuita) i to zadnja dva poglavlja Poglavlje 27 i28 -Logori smrti i antisemitski- i -Jezuiti i Colleqium Russicum- ima i 29 poglavlje "Papa Jovan XXIII skida masku Pa da se svati u kom pravcu ide Hrvatska kao i EU

VL
FO
Fogge
20:08 14.11.2011.

Pozdrav Vilime,zajednička nam je osnovna škola,odnosno brata Antonia i mene,ispričao si mi jednom prilikom što se zbilo s njim a pratio sam i što se s tobom zbivalo nakon ovog svega.Nije mi drago da se to sve izdogađalo ali držim ti velike fige da nađeš snage i ideš dalje kroz život,knjigu ću svakako pročitati.Hvale vrijedno je što si svjedočio za Mareta i Kineza ako su tako postupili u tvom slučaju.Pozdrav,školski! :))

VL
MP
mparac3
22:36 14.11.2011.

Taj lik je na osobito svirep i podmukao nacin ubio covjeka, vlastitog kuma svoga, a potom se ko zec skrivao pred hrvatskom pravnom drzavom (za koju se je, valjda, borio), dok nije uhapsen..... Pa sto taj lik na slobodi radi? Pise knjige? Ide svjedociti u BG u korist srpskih cetnika? Tko ga pusti da slobodno zemljom sece - ne imao na kladi srece.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.