Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV OBZOR
Povratak na članak

Viktor Žmegač: Ne uzrujava me što nisam ranije postao akademik

U intervjuu Branimiru Pofuku profesor Žmegač dotiče se ključnih svjetskih pitanja i, očekivano, na svako ima i više nego kompetentan odgovor.

Komentari 3

DU
Dudek
08:44 19.05.2012.

Poštvani Gospdine Žmegač Vasrazumijem u potpunosti. Imao sam priliku da s Vama mogao razgovarati. Drugi su svoje laktove ozlijedili da bih došli do svog cilja. Vi niste jer ste svojim znanjem i trudom dokazali tko ste. Moje osobno poštovanje i svako dobro Vam želim.

VL
SV
svikert
10:43 19.05.2012.

Gospodine Viktore ! Rođen sam u Vašem mjestu -Gradu Podr. Slatini. Ono što ste Vi učinili za Hrvatsku - , ali na žalost svih poštenih ljudi po narodnosti ste NJemac kao i ja i tu je greška. - 600.000 NJemaca je protjerano 45. iz Slavonije i Baranje. Samo zato što su bili radišnji i vradni i k tome svemu pošteni. Svi ovi silni Akademici , a što su to napravili da postanu članovi HAZU. - ništa - bitno je da su podržavali laž i pljačku. - kao Aralica i drugi. Pogotovo dR. vojvoda General JNA.

VL
Avatar Torento
Torento
23:31 19.05.2012.

Pravilo ulaska muškaraca u HAZU glasi: \"Zapremina mozga mora biti manja od zapremine prostate\". Viktore, budi sretan, još ti se mozak nije toliko smežurao, niti prostata povećala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.