Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dražen ćurić
Povratak na članak

Viktor Orban razumije strahove Europljana

Lijepo je što je Angela Merkel pozvala "sve izbjeglice ovog svijeta" da dođu u Njemačku, ali to je politički vrlo naivno iz vrlo jednostavnog razloga

Komentari 17

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
00:53 24.09.2015.

Državnici se s ovom situacijom nose različito, to je činjenica, neki imaju kratku, a neki dugu viziju, neki su dobri, a neki su loši stratezi, ali na kugli zemaljskoj još od kamenog doba nije bilo lika kao što je Zoran Milanović sa svojim planovima A,B,C,21, sa svojim ludovanjem, cirkusiranjem, vrijeđanjem, bahaćenjem pričanjem rasističkih viceva, otvaranjem granica za ilegalce i zatvaranjem legalnih prijelaza, slanjem vlakova preko granice kao da smo na divljem zapadu, zazivanjem Boga koji će kazniti Mađarsku, punjenjem Hrvatske sa 200 tisuća džihadista do nove godine, halucinacijama kako će katapultirati migrante preko ograde kad Mađarska za 2 dana završi ogradu, halucinacijama kako će migrante vraćati u Srbiju, valjda teleporertima, haluciniranjima kako se papa Franjo svaku noć moli za njega i ostalo.

VL
FU
furest
06:56 24.09.2015.

viktor orban jedini lider i intelektualac u eu

VL
DU
Deleted user
07:39 24.09.2015.

Orban je jedini drzavnik koji dalje gleda od ostalih tzv.humanista koji rijesavaju probleme tek kad problemi dodu.Slusam novi idiotizam da ce hrvatske zeljeznice prevoziti migrante u Zagreb kad madari zatvore granice.Kuku nama.

VL
BA
BananaHR
08:59 24.09.2015.

Orban je spasio Madžarsku (rast BDP 3,9 %, nezaposlenost 7,1 %). A što je to Milanović napravio za Hrvatsku. Dosta mi je više tog bahatog idiota.

VL
SO
Somelier
07:45 24.09.2015.

nave - itekako je Merkel to rekla i pozvala sve te "izbjeglice" a ako će zatrebati poslati će nazad Albance, srbe i bosance. Međutim kada je vidjela posledice svoje izjave "potegla je ručnu" kako je rekla naša predsjednica i time izazvala kaos u drugim državama. Orban ima itekako pravo govoriti i u ime drugih jer on je jedini od šengenskih članica koji stvarno štiti Schengen jer u protivnom Schengen nema svrhe.

VL
SJ
Sve je uzalud
10:01 24.09.2015.

.........kraj Njemačke..................postoji nepovredivost doma...valjda i države..........

VL
Avatar Vinko
Vinko
12:18 24.09.2015.

Kvote migranata koje bi trebala primiti pojedina zemlja odnose se na one koje su iz Libije došle u Italiju. Ovi migranti koji su došli iz Turske, Grčke, Makedonije i Srbije nisu predmet kvotiranja. Niti to može biti, jer se broj migranata iz dana u dan povećava. Netko je dao dobar recept za migrante: 1. vojsku na granice; 2. migrante u kampove (logore ) gdje će ih se temeljito ispitati; 3. izvršiti selekciju i odrediti koji mogu ostati, i koji ne mogu ostati u EU; 4. repatrijacija onih koje ne treba, koje se ne smije zadržati. Dodao bih tome da bi trebalo prihvatiti obvezatan program integracije migranata u europsko društvo.

VL
TD
tassa.dvojka
10:39 24.09.2015.

Orban razumije...ali naši mozgovi ne...

VL
NE
Nepobjedivi
11:46 24.09.2015.

Zašto ne pišete da su ministri unutarnjih poslova EU prihvatili imigrantske kvote, ali, na kompromisni prijedlog Poljske, bez obaveza da ih svaka država usvoji?..... Zašto ne pišete da je jučerašnji sastanak predsjednika vlada EU potpuno, jer se o ničemu nisu mogli složiti?..... Zašto ne pišete da je Merkelica danas opet napala Orbana i izjavila da su koristi od dolaska imigranata mnogo veće nego sigurnosni rizici?..... Zašto ne pišete da je Slovačka odlučila tužiti Europsku komisiju, a Češka odustala od tužbe samo zato da spriječi raspad EU?..... Zašto ne pišete da je i Donald Tusk, jedan od glavnih pudlica europske politike, priznao da ćemo u skoro u EU imati milijune?.....Cenzura ili autocenzura?

VL
AD
adminvl
01:24 24.09.2015.

Najnovije Vjesti http://www.emirates247.com/news/eid-al-adha-sacrifices-in-dubai-where-how-and-for-how-much-2015-09-23-1.604404

VL
NI
niks100
14:08 24.09.2015.

Ne kuzite. Orban radi ono sto Merkelica ne moze. U dogovoru.

VL
NI
Nipy
08:32 25.09.2015.

Postavljanje vojske i policije na granicu uskoro će postati neminovnost. Samo da što prije dođu izbori i da se makne ovaj izgubljeni premijer s vlasti. Do tada će ga valjda netko spriječiti da zemlju ne uništi do kraja.

VL
DU
Deleted user
06:29 24.09.2015.

Niti je Merkel to rekla niti NETKO od Orbana trazi da se brine za strahove Europljana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.