Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže kraj južini

Vikend donosi promjenu vremena, s plus 18 na snijeg!

snijeg (1)
Robert Belošević/Pixsell
26.11.2012.
u 11:11

Temperature će se spustiti ispod deset stupnjeva, a do subote će biti sve hladnije sa snijegom u kopnenim krajevima

Božićne su lampice postavljene u većini gradova, jelke se svjetlucaju pred trgovačkim centrima, božićne reklame s djedicom rumenih obraza vrte se na svim televizijskim i radijskim postajama i  premda je prosinac pred vratima, vremenski uvjeti ne prate zimsko ozračje. Štoviše, maksimalna temperatura danas će biti čak 18 stupnjeva! Prilično toplo za kraj studenog.

I sutra će biti sunčano, nakon što se povuče jutarnja magla. Na Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici prognostičari najavljuju promjenjivo oblačno, ponegdje uz slabu kišu, a jača kiša mjestimice uz grmljavinu očekuje se navečer i u noći u Istri. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako, prema kraju dana na srednjem Jadranu ponegdje olujno jugo. Razmjerno toplo. Jutarnja temperatura uglavnom između 5 i 10, na Jadranu od 12 do 17, a najviša dnevna od 14 do 19°C.

Južina, visoke temperature i kiša kroz koju će se sramežljivo probijati sunce u većini krajeva Lijepe naše zadržat će se do kraja tjedna. U petak stiže zahlađenje. Temperature će se spustiti ispod deset stupnjeva, a do subote će biti sve hladnije sa snijegom u kopnenim krajevima. 

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:30 26.11.2012.

Sveta Kata snijeg na vrata..

BO
boston
13:27 26.11.2012.

E sad kad raspalim grijanje, nasjecem prsuta, otvorim Heineken, zapalim Marlboro poslije svega, i odem da provozam limenog ljubimca i njegovih 220 konja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije