Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Vikao 'Za dom spremni' na predizbornom skupu

Predizborni skup HDZ-a
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
17.05.2017.
u 12:04

Petrinjska policija je zbog uzvika "Za dom spremni" prekršajno prijavila jednog muškarca

Petrinjska policija je zbog uzvika "Za dom spremni" prekršajno prijavila jednog muškarca koji je uz uzvikivanje podignuo i desnu ruku u zrak. Dogodilo se to u utorak, oko 18:40 sati, na predizbornom skupu HDZ-ove koalicije na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji.

Pola sata kasnije na taj skup je stigao i premijer Andrej Plenković. Kako je policija izvijestila muškarac je zbog neprimjerene geste dobio prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.  

 

Komentara 39

HO
Hodajucalaz
12:18 17.05.2017.

Uz pozdrav ZA DOM SPREMNI i krunicom pko vrata Hrvati su porazili srpske okupatore u krvavom ratu i stvorili samostalnu i slobodnu Hrvatsku. Sad me obrišite !!!

CR
CROLINDA
12:59 17.05.2017.

šta će ikome čovjek i pripadnik bilo kojega naroda na svijetu ako nije spreman za dom

DU
Deleted user
12:50 17.05.2017.

Pa kaj onda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije