Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Vikao mi je: Ja sam Krešimir Gilja i mogu ubiti koga hoću!

kresimir gilja
Anto Magzan/Pixsell
09.09.2011.
u 19:00

Giljin branitelj Milenko Umićević tražio je ukidanje pritvora ponudivši jamčevinu od 100.000 eura, no prijedlog je odbijen.

ZAGREB – Kada sam taj dan došao u kafić, optuženi je već bio ondje, stajao je za šankom, prilično udaljen od mene. Nekoliko je puta vadio pištolj i govorio da je on Krešimir Gilja... Govorio je da može ubiti koga hoće, da radi što hoće te da će ubiti i mene. Zatim je krenuo prema meni i došlo je do obračuna. Imao je pištolj u ruci, a ja sam ga uhvatio za ruku. Gurnuo sam ga u stranu, pištolj je opalio – kazao je Drago Tunjić svjedočeći u nastavku suđenja Krešimiru Gilji na zagrebačkom Županijskom sudu.

Gilju se tereti za pokušaj ubojstva Tunjića u rujnu 2007. Njegov odvjetnik Milenko Umićević tražio je da se Gilji ukine pritvor. U zamjenu za Giljino puštanje na slobodu ponudio je jamčevinu od 100.000 eura, no sudsko je vijeće odbilo prijedlog za ukidanje pritvora.

Komentara 17

CH
chemica
19:26 09.09.2011.

Lik je već osuđen za ubojstvo i bio je godinama u bijegu. Ispada nekakvom žrtvom jer ga \"zločesti\" sudac ne želi pustiti na slobodu.

OB
-obrisani-
19:27 09.09.2011.

može zamjena ...umjesto zločinca neka iza rešetaka bude njegov advokat....

BK
bez.komentara
22:52 09.09.2011.

Treba u ovu državu uvesti kamenovanje,to bi bila senzacija koja bi se mogla uvrstiti u turističku ponudu,a kandidata bi uvijek bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije