Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI
Povratak na članak

I najveće svjetske agencije objavile vijest o uhićenju Milana Bandića

Reuters navodi kako se Bandića povezivalo s istragama, ali dosad nikad nije bio priveden

Komentari 20

IV
Ivanhop
21:40 19.10.2014.

Bandiću, lijepo ti je tvoja bivša partija zapaprila, zna se da su partijski drugovi kroz povijest uvijek bili najnapaljeniji na svoje bivše članove, tako je i Milanović na tebe napaljen otkada si napustio partiju, ali ti si tu zlobu Milanovićevu na koju smo te upozoravali ignorirao. Milanović se javno pred sdp-ovcima hvalio da će uhititi Linića i Bandića jer su mu stali na žulj.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:58 20.10.2014.

Domoljubna Hrvatska se mora podiči i ovima iz Uskoka čvrsto i tradicionalno poručiti "Mi svi smo Milan"

VL
MX
Mister X
00:19 20.10.2014.

I najveće svjetske agencije objavile vijest o uhićenju Milana Bandića; Da bi opisale kakva je to vrsta naroda na balkanu ( prije zločinci Hag a sad ) lopine lopine i samo lopine . Počevši od prijašnjeg Premjera pa županice pace pa sad gradonačelnika milionske metropole. Bolesna nacija drpađija . Kao da nema jednog normalnog poštenog Hrvata zatvori prepuni novi se grade i posla nema za mlade e pa hajdete stranci ulažite u tu balkaniju. Sude se sa Molom i ili su sami lopovi ili sklapaju ugovore sa lopinama. Sve zahvaljujuči balkanskom sistemu poslovanja koji je koncipiran da omogučava svakoga da samo krade ili da se bavi korupcijom lječnici profesori i da ne nabrajamo sve do beskraja .

VL
NI
ninja72
08:05 20.10.2014.

Nepismenjak izjavio"Oba su pala", a ono samo da ih je 16-tero privedeno.Stvarno ste se pripremili za prljavu kampanju .

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:07 20.10.2014.

I najveće svjetske agencije objavile vijest o uhićenju pravog hrvata, pravog gradonačelnika I pravog zagrebčana Milana Bandića.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:04 20.10.2014.

Milan Bandić je pravi hrvat I sigurno uz Boga I domoljublje neče dati ni milimetra svoje imovine I nevinosti.

VL
DU
Deleted user
07:58 20.10.2014.

Uhu! Koji članci o uhićenju Bandića! Nemojte sada zaboraviti pisati o udbašima! Jer oni u koje se uprlo prstom da su lopovi najčešće se skriju u Hrvatsku sabornicu, u meku nedodirljivosti, od linića, žarke sisačke. Sva sreća pa se udbašimaašima sudi u Njemačkoj. Tko zna di bi ih ustobočili nakon nedovoljnih dokaza.

VL
DU
Deleted user
07:26 20.10.2014.

Uhićenje Bandića je False Flag da mediji ne budu usmjereni na Perkovića i UDBU.

VL
Avatar pranjiluka
pranjiluka
23:03 19.10.2014.

2% od sveukupnih žohara u Hrvatskoj je pregaženo. Idemo USKOK po još onih 98%!!! :D

VL
DU
Deleted user
09:48 20.10.2014.

Milan Bandić je uništio sa svojim BH (BiH) jatacima mnogo toga, sjetite se koliko je radnika dobilo otkaz samo u TŽVGredelju na čelu s njegovim jatakom Tolićem koji je samo prelazio iz ZET-a u TŽV Gredelj i obratno. Sve se je pokrivalo s "JA DELAM" . Mafijaši.

VL
AF
ante.francetic.7
00:48 20.10.2014.

bandić je čovjek za razliku od gmaza josipovića i njemu srodnih partijskih drugara.

VL
BB
brle brkić
07:40 20.10.2014.

kad nemoš čovika demokratski smjenit tj.izborima onda ga optuži i eto smjenjen,stari gledani film.

VL
PO
pokretotpora
00:58 20.10.2014.

Nisam ljubitelj Bandica niti ne zivim u Zagrebu ali zar niste culi da je netko neduzan dok ga sudac ne osudi. Glavno da je on nas sve pokro i da su krivci Sanader,Lovricka i Bandic sto mi nemamo nista. Drzavni cjelokupni proracun godisnje je 130 milijardi kuna znaci 356 dana podijeljeno na 130 je 2,7...sto nam govori da drzava 2 i pol dana zivi od milijarde kuna... i dajte si sad malo razmislite,kakvu stetu je napravilo tih nekoliko milijona sto je nekolicina njih pokrala( i ako je pokrala). Vi pojedinci jedva cekate da dodje neka ovakva vijest da bi imali izgovor za vlastiti neuspjeh. Taj porez koji nisu uzeli samo vama nego i meni odlazi na 1000 drugih stvari u drzavi : policija,vatrogasci,skole,sudovi,odrzavanje cesta,zdrastvo,vjera razno razne udruge i na tisuce ostalih stvari....pa dajte mi molim vas objasnite kako mogu oni bit krivi sto vi nemate? Ako su i pokrali uzeli su od tog poreza a da su uzeli previse onda znaci nebi imali za platit stvari koje sam iznad naveo,sto nam govori da su uzeli ako jesu mrvice a tu mrvicu podijelite na sve nas i dobit ce te da su uzeli nekoliko lipa od svakoga... pa vas molim da mi objasnite zasto su oni krivi sto vi nemate?????

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
00:07 20.10.2014.

Hm, suradnici su u šoku. A tako im je lijepo išlo. Sva vrata otvorena. Svi postupci preko reda rješavani. Svi se naučili da su direktori svemira. I sad će to prestati, pa će ekipa morati živjeti kao i ostalih 4.5.5 milijuna hrvatića. U krvi, znoju i suzama, uz fu cking svakodnevne probleme i dugove. Joj, žalimo ih jako.

VL
FA
fakin2012
21:19 19.10.2014.

i sad će romski kralj banditj podijeliti nekoliko gradskih stanova romima, iz zatvorskog ureda...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.