Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna sjednica
Povratak na članak

Vijeće sigurnosti raspravljat će o Siriji, SAD traži suzdržanost od Turske

Turske kopnene snage ušle su u nedjelju u tu pokrajinu gdje su pojačani i turski topnički napadi na kurdske militante koje žele udaljiti od svoje granice

Komentari 8

KU
kupatilo
01:38 22.01.2018.

ma samo opleti.Niste dobri ni jedni ni drugi.

VL
KO
kordunmoj75
17:20 22.01.2018.

Ulaskom Turski snaga u Siriju,je definitivno pocela Turska agresija na tu medjunarodnu priznatu drzavu,sto ceka UN,EU,amerika,sto se ceka sto se ne napadne Turska,jer vrsi agresiju,na susjednu drzavu,kao sto je amerika npala srbiju,zbog kosova i hrvatske.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:23 22.01.2018.

Ha, ha, ha... vjece sigurnosti u kojem sjede SAD, Velika Britanija i Francuska, ce "raspravljati" o Turskim trupama u Siriji, koje su vec tamo godinama ilegalno, dok i oni takodjer protivno medjunarodnom pravu svojim trupama krse suverenitet Sirije i odbijaju otici te naoruzavaju i obucavaju teroriste (ne samo u Siriji). Ovo je za puknuti od smijeha, i ti drugima sole pamet o "medjunarodnom pravu.". Nista se nije promjenilo od Rimskog carstva: "Quod licet Iovis non licet bovis." Svi imperiji se jednako ponasaju i jednako propadaju.

VL
IB
ibiza
10:36 22.01.2018.

da nije bilo Putina i Amerike bilo bi i Erdoganu tijeno u turskoj kako su Isilovci poceli napredovat na tim podrucjima a ti bolje suti ..inace bi dosli Do Sarajeva....

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
06:25 22.01.2018.

I vase vojnike ce ovako vas gazda braniti kad Putin odluci da ukloni prjetnju sa granice.

VL
5S
505.scrtom
23:28 22.01.2018.

Ovo je najbolji primjer teškog licemjera.Usput da naglasim da ne navijam niti za ruse a niti za amere.Promatrajući sa strane idemo razmisliti malo,znači Rusi nemaju absolutno nikakvo pravo na Krim i na rat izvan svoje zemlje ali Turska ima samo zato što je Natozemlja i nikom ništa,jeli tako,po kojoj fori samo.Ako ovo nisu kurvinska posla onda stvarno neznam.Ovim ponašanjem se sigurno netreba nadati miru.

VL
ST
stomugromova
00:11 23.01.2018.

Erdogan je danas odgovorio na zabrinutost SAD i saveznika oko akcije u Afrinu i poruka da akcija treba da završi čim prije.Bio je neugodan i dobro ih je obrisao .Pitao ih je dokad misle ostati u Afganistanu jer su tamoo cijelu vječnost. Također je pitao što rade u Iraku jer su tamo prije nego su on i njegova stranka došli na vlast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.