Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UN

Vijeće sigurnosti: Neka svi pomognu u uhićenju G. Hadžića

'hadzic07_nnn_unu_050611'
' '
30.06.2011.
u 07:41

Goran Hadžić optužen je za zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja rata u Vukovaru

BEOGRAD - Vijeće sigurnosti UN-a apeliralo je na zemlje širom svijeta, a posebice na zemlje bivše Jugoslavije, neka pomognu u uhićenju posljednjeg haaškog bjegunca i optuženika Gorana Hadžića, javlja agencija Tanjug.

Vijeće je ponovno pozvalo sve zemlje "neka pojačaju suradnju s Haaškim tribunalom i pruže mu svu neophodnu pomoć".

Nakon uhićenja i izručenja haaškog optuženika Ratka Mladića krajem svibnja, Goran Hadžić (52), koji je optužen u više točaka za zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja rata u Vukovaru i vukovarskoj okolici, ostao je jedina osoba protiv koje je Tribunal podignuo optužnicu, a još je na slobodi, podsjeća Tanjug u vijesti koju prenose brojni mediji u Srbiji.

Komentara 4

VU
vucko
10:02 30.06.2011.

TANJUG = kratica za :Telegrafska agencija nove Jugoslavije ( koja vise ne postoji) kao i JAT , ali to je pitanje nostalgije za kojom pate !

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:41 30.06.2011.

. ..NEKONTAMO ZAŠTO HAPSITI Goranka Hađića-KAD JE ON NAŠ NDH IGRAČ. ..P.S.Ako ga uhite mogao bi ISTINU ispričat a to bi HDZ-u bilo jako škakljivo. ..Josip Boljkovac. ..

PO
poirot
22:22 30.06.2011.

vucko je napisao/la: TANJUG = kratica za :Telegrafska agencija nove Jugoslavije ( koja vise ne postoji) kao i JAT , ali to je pitanje nostalgije za kojom pate ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nije reč o patnji nego o poštovanju ili pre oo korektnosti. Komunisti su preimenovali fabrike i ulice koje su stvarali prethodnici. A ovi danas su preimenovali sve što su stvorili komunisti a usput pokrali, razvukli i uništili. Ostavština današnjih vladara se meri samo praznim pričama i konkretnim milijardama dolara duga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije