Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavnici iz 40 država

Vijeće Mladeži Europske pučke stranke u Zagrebu

Mladež HDZ-a
Foto: Mladež HDZ-a
1/3
08.03.2015.
u 08:35

Mladež HDZ-a bila je domaćin zasjedanja Vijeća Mladeži Europske pučke stranke (YEPP) od 5. do 8. ožujka u Zagrebu

Mladež HDZ-a bila je domaćin zasjedanja Vijeća Mladeži Europske pučke stranke (YEPP) od 5. do 8. ožujka u Zagrebu. Više od stotinu mladih Pučana, među kojima su i zastupnici u Europskom parlamentu, nacionalnim parlamentima, predstavnici diplomatskih službi i mladi poduzetnici iz gotovo 40 država okupilo se kako bi raspravili o uspostavljanju slobodnog europskog tržišta pod nazivom "Connecting the dots of the single market".

Svi predstavnici političkih podmladaka, članica YEPP-a, u četvrtak su imali svečani prijem u prostorijama središnjeg ureda Hrvatske demokratske zajednice gdje ih je pozdravio predsjednik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver te predstavnici Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade "Konrad Adenauer".

U petak su sudionici započeli s radnim dijelom koji je obuhvaćao rad na inicijalnim prijedlozima konačnih rezolucija. Okupljenima se obratio i dr. sc. Dino Dogan sa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta koji je govorio o hrvatskim potencijalima u kontekstu slobodnog europskog tržišta.

U subotu je zasjedalo Vijeće Mladeži Europske pučke stranke koje je izglasalo ukupno 16 rezolucija i radni dokument koji će biti uručen predsjedniku Europske komisije Jeanu Claudeu Junckeru. Mladež HDZ-a izradila je rezoluciju o učinkovitoj primjeni Inicijative za zapošljavanje mladih koja ukazuje na ozbiljne probleme u implementaciji. Sredstva osigurana ovom Inicijativom trebaju rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta.

>> Karamarko: Podržali smo Junckera za novog šefa europske vlade

Komentara 5

Avatar StudentZG
StudentZG
20:57 08.03.2015.

Jesu li bili prisutni i oni što ovdje pišu parole i lupaju si pluseve?

UI
Uvijek_iskreno
21:40 08.03.2015.

Mladez HDZ-a definitivno je najaktivnija i najjaca politicka grupacija u nasoj zemlji. Svaka cast!

Avatar comparator
comparator
11:17 08.03.2015.

Je je stvarno" opširno" i na vrijeme od Večernjeg. Neznam jel možda čekate da vas neko tresne maljem s leđa ,ma čega se dovraga bojite? Ako ostanete tako pasivni ne zaslužujete bolje sutra. Vi ste javnost i to vam je svrha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije