Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rejting kandidata za sisačko-moslavačkog župana
Povratak na članak

Vidović od Žinića prema prvoj anketi jači u oba izborna kruga

Pravaški birači u Sisačko-moslavačkoj županiji skloniji SDP-ovcu nego vlastitim vođama

Komentari 8

QQ
qqriqrac
09:39 13.10.2014.

Sramiš li se danas (13.10.2014.) draga novinarko Jasmina?

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
12:13 13.10.2014.

Ajde ovce, glasajte za komunjaru, valjda vas nisu dovoljno opljačkali i ponizili nakon madam Marine Lovrić Sekulić Merzel.

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
12:15 13.10.2014.

Nesvakidašnji incident dogodio se u Kutini, na polaganju vijenaca i paljenju svijeća za poginule i stradale u Domovinskom ratu povodom Dana neovisnosti RH, ispred velikog križa na gradskom groblju. Tijekom govora i molitve svećenika, župnika iz Ilove Dražena Lauca, Davorko Vidović (SDP), kandidat za župana, demonstrativno je napustio skup. Otišao je, kako je kasnije obrazložio, zbog župnikovog govora mržnje. "Govor mržnje" je bio govor istine koju ova komunjara Davorko Vidović nije želio čuti

VL
BA
baniček
13:20 01.10.2014.

Josip1995 će dobit živčani slom kad vidi ovo, jer on "naginje" na HDZ-ovce, sviđaju mu se, iako ne znam dal je Žinić njegov tip jer se spetljao s Krapljanom, samo da mu žena ne sazna za aferu sa spomenutim :)))))))))))))))))))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.