Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuje se za vjenčanja

Paket: Striprevija za 12 kuna uz Večernji list
27. veljače 2017. u 00:01 9 komentara 6210 prikaza
naslovnica 27. 2. 2017.
Foto: VL

Bila je 2009. godina, predsjednička kampanja. Jedan od kandidata, u to doba moćni šef Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, poveo je novinarsku svitu u Gorski kotar, da javnost vidi njegov ranč u selu Hlevci između Skrada i Ravne Gore. Imanje procijenjeno na desetak milijuna kuna prostiralo se na osam hektara, bili su tu nogometno igralište, teniski teren, jezero, staja i mini zoološki vrt. Netko je ubrzo “iskopao” da je ranč registriran kao – planinarski dom.

Iako za šetače i zaljubljenike u prirodu koji se žele odmoriti uz porciju graha ovi “Nadanovi dvori” zapravo nikada nisu bili namijenjeni. No, zato je ovakva registracija omogućila gazdi da plaća tek 500 kuna poreza. Četiri godine nakon Vidoševićeve “demonstracije”, policija je imala svoju. Vidošević je uhićen, a njegovu imovinu blokirao je Uskok. Na popisu nekretnina diljem Hrvatske koje, dok traje blokada, Vidoševići ne smiju prodati našao se i ranč u Hlevcima.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

naslovnica 27. 2. 2017. | Autor : VL Foto: VL

Od ostalih tema izdvajamo:

>> Analiza Ministarstva financija: HEP nije spreman za prodaju

>> Tajči: Moj muž ima rak, trebamo vašu pomoć

>> Striprevija za 12 kuna uz Večernji list

>> Frank Bilaver: Svi su mi okrenuli leđa jer sam napao Plenkovića

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • pismeni:

    G. Vidoševiću, pohlepa je najveće zlo!

  • Vito:

    Imanje procijenjeno na desetak milijuna kuna prostiralo se na osam hektara, bili su tu nogometno igralište, teniski teren, jezero, staja i mini zoološki vrt. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zar je to "preorano", isušeno pa zatrpano, životinje pobijene i sve uništeno???? _________________ Zar je ... prikaži još!e ostala samo zgrada na slici???

  • Vito:

    Objava: 27.2.2017 | 00:01 DANAS U VEČERNJEM Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuje se za vjenčanja :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ima li ovdje netko tko mi može objasniti kako neživi objekt može sam sebe iznamljivati???? ______________________________ Ne bih pitao kad bi naslov bio ... prikaži još! napisan svrhovito:::::::::::::::::::: Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuju za vjenčanja ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::