Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakša nezgoda

Vidošević na Twitteru: Pao sam, konj je dobro!

Nadan Vidošević
Marko Prpić
Autori: Damir Mrvec, Jasmina Popović
28.01.2010.
u 11:40

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore i predsjednik uprave Kraša osjeća se dobro, ali prema liječničkoj preporuci sljedećih nekoliko tjedana mora mirovati.

– Pao sam, konj je dobro – objavio je Nadan Vidošević jučer poslijepodne preko društvene mreže Twitter. Time je očito svima zainteresiranima, koji su jučer pokušali doći do pozadine priče o njegovoj ozljedi koju je zadobio u konjičkom klubu Trajbar u Zaprešiću, želio poručiti da ozljeda doista nije teška i da još ima smisla za humor. Naime, od njegove glasnogovornice Martine Sokač-Sarage stiglo je jučer šturo priopćenje kako je Vidošević u srijedu doživio lakšu ozljedu kralježnice zbog pada s konja te da se osjeća dobro, ali prema liječničkoj preporuci mora mirovati nekoliko tjedana.

Ni jedna se druga informacija službeno nije mogla doznati, a ni u Trajbaru nisu smjeli davati nikakve informacije. No neslužbeno se ipak doznalo da je Vidošević u društvu Nike Pulića u srijedu navečer došao na hipodrom u vlasništvu Trajbar teama.

Iako se inače ne bavi jahanjem, pokušao je rekreativno vidjeti kako to izgleda, ali s obzirom na težinu i neiskustvo u jednom je trenutku izgubio nadzor nad lipicancem kojeg je jahao i zbog poljuljane ravnoteže pao na leđa. Nakon pregleda u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh ustanovljeno je da su ozljede lakše i da može na kućnu njegu.

Vidošević u Zaprešiću u štalama drži dva svoja grla. Jedan je lipicanac Maestozo, a drugi je konj hrvatski toplokrvnjak koji služi za dresurno jahanje. Poznavatelji konja kažu da njegova grla nisu jako skupa i da im je cijena između pet i deset tisuća eura, a koliko se zna, najskupljeg konja među hrvatskom elitom ima Ivica Todorić. Procjenjuje se da stoji 200 tisuća eura.

Vidoševićeva dresurnoga konja na natjecanjima za dresuru inače jaše Snježana Beljak, a odnedavna je dresurno jahanje počeo trenirati i 13-godišnji Nadanov sin Ante.

Trenerica Snježana Majurec ističe kako bi Ante mogao biti dobar bude li redovito trenirao. Oni koji su stalno na zaprešićkom hipodromu kažu da Ante obožava konje i jahanje. Vidoševići su veliki ljubitelji životinja te i u svom zagrebačkom domu i na imanju u Ravnoj Gori imaju mnogo kućnih ljubimaca. Među njima su i šetlandski poniji Frida i Dali, a tijekom kampanje za predsjednika države na sajmu u Gudovcu Vidošević je kupio autohtono ždrijebe ponija u izboru kojeg mu je pomogla Đurđa Adlešič.

Ključne riječi

Komentara 21

MI
miso
13:44 28.01.2010.

Bolje \'pasti\' s konja nego vraćati dugove od kampanje.

OB
-obrisani-
12:22 28.01.2010.

Jesam li ti lijepo rekao Vodoševiću da nikako ne smiješ jahati Bandića i ti opet po svome. Sad šuti i trpi, jer je bolje i to nego da te netko uhvati i priupita te s letvom od kuda ti lova koju si pohapao.

AM
amarila
16:31 28.01.2010.

Zbilja VELIKA vijest ! Sad cu se rasplakati!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije