Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Vidošević: Hrvati vole da ih se vara i nema nas tko izvesti iz krize

\'unu . .zagreb. . . 05,10..2009. suceljavanje predsjednickih kandidata ive josipovica,andrije hebranga,damira kajina,nadana vidosevica i vesne pusic na debati studenata nacionalove novinarske akademi
Boris Šćitar/Pixsell
18.04.2010.
u 17:03

Na pragu smo dužničkog ropstva; dok god nam budu davali kredite, dogovora o oporavku gospodarstva neće biti, smatra Vidošević

Priča o ostavkama predsjednika i premijerke bježanje je od krize i egzistencijalnih problema, izjavio je Nadan Vidošević. Bio je suzdržan prema Josipovićevu govoru u BiH, "kajanje mu je bilo preupadljivo", a Bosni nije ponuđena perspektiva. On bi tu zemlju ustrojio kao Švicarsku te uveo u EU i NATO.

 Da je premijer, Vidošević bi linearno smanjio proračun i građanima otvoreno kazao da su posljednjih deset godina živjeli bolje nego ikad u svojoj povijesti. Na pragu smo dužničkog ropstva, a ni Jadranka Kosor ni Zoran Milanović, kao mogući premijer lijeve koalicije, ne mogu ništa napraviti. Potreban je konsenzus i koalicija stranaka.

– Ljudi vole da ih se vara i laže, smatra Vidošević koji misli da nije postao predsjednik jer je govorio istinu. Da bi se zemlja izvukla iz krize potrebna je promjena društvene strukture. Priča o njegovu članstvu u NO Podravke podvala je onih koji bi ga eliminirali da se snažnije angažira oko te stožerne tvrtke. Kaže da bi Podravku kupili marginalci koji su se obogatili na uvozu i tečajnoj politici. Pozvao je i Rohatinskog da reagira u vezi s tečajnom politikom i kreditima.

Ključne riječi

Komentara 35

MI
mikec
19:40 18.04.2010.

Dragi moji,;dok budu MEDIJI krojili politiku kao zadnjih godina mediji su SVE SAMO NASI najmanje. strani lobi ex okupatori I drugi UZURPATORI. stisnimo zube hrabro naprijed kao guske u MAGLI. Lijep pozdrav.

OB
-obrisani-
19:58 18.04.2010.

napokon da netko javno kaže da su hrvati lopovi i lažovi, jer da isu takvi ne bi lopove i lažove birali na vlast, odnosno one koji žele uništiti ovu državu. Istina je i da rješenja nema dok god se bude pogodovalo gomili ljenčina dižući kredite za njihove plaće , poticaje i sl.

KU
kukuriku
15:17 19.04.2010.

sve manje Hrvata Vlada u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije