Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjevi u dubravi

Vidjeli da im je auto propucan tek kada su djeca pronašla čahuru

Policija
Foto: Ilustracija/ Davor Puklavec/PIXSELL
08.04.2015.
u 23:00

U crni BMW parkiran u zagrebačkoj Dubravi netko je ispalio pet hitaca, a vlasnici su mislili da su djeca u igri oštetila vozilo

Da im je u automobil, crnu BMW “trojku” netko ispalio pet hitaca, najvjerojatnije iz pištolja, deveteročlana obitelj iz Lelijskog odvojka u zagrebačkoj Dubravi možda ne bi niti doznala da djeca iz ulice pokraj automobila u utorak popodne nisu pronašli nekoliko čahura.

Zrno u karoseriji

– Kada smo u utorak ujutro vidjeli da su hauba i prednji branik razlupani, prvo smo mislili da su klinci u igri nekakvim čekićem ili sličnim predmetom to napravili, ali bili su u školi pa ih nismo odmah mogli pitati. Kasnije tog dana, nakon što su djeca iz ulice pronašla čahure, nećak je malo detaljnije pregledao automobil i pronašao zrno koje je ostalo zabijeno u karoseriju, nakon čega je suprug odmah nazvao policiju – prepričala je supruga vlasnika automobila. Iako je, kako kaže, čula nekakvu buku u utorak malo nakon ponoći, nije raspoznala da je riječ o pucnjevima jer je baš bila usnula. Tko je inače mirnoj obitelji odlučio zaprijetiti na ovaj način, zasad je nepoznanica, kako policiji, tako i samom vlasniku vozila.

Nitko nije nazvao policiju

– Nitko mi nikada nije prijetio niti sam imao sukoba sa zakonom. Mislim da je riječ o nekakvom nesporazumu, ali u policiji sam potpisao da ne smijem ništa govoriti dok traje istraga – u kratkom telefonskom razgovoru kazao nam je 53-godišnji vlasnik BMW-a. Iako je pucnjeve čulo još nekoliko susjeda u ulici, nitko nije nazvao policiju.

– Četiri ili pet puta su se čuli pucnjevi, između svakog je bilo nekoliko sekundi pauze. Prvo sam se uplašila, a nakon nekoliko minuta pogledala sam kroz prozor, ali ulica je bila pusta, pa sam mislila da sam sve umislila – rekla je prva susjeda vlasnika propucanog automobila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije