Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo na Marjanu

Viđali Novosađanina u dresu s natpisom Reksi!

Dres, Meksikanka (1)
MUP
12.09.2012.
u 09:37

Navodno u policiji još uvijek ne znaju njegov identitet, ali, s obzirom na to da je plaćao i karticama, putem banaka i kartičnih kuća neće biti teško otkriti tko je on.

Policija sumnja da je vlasnik dresa Milana s natpisom Reksi na leđima, koji je nađen u ruksaku s krvavim nožem nedaleko od tijela ubijene Selene Margarite Graciano Macedo, muškarac u 40-im godinama iz Novoga Sada. Provjeravaju navode konobara jednog splitskog restorana na Bačvicama koji su se prisjetili da su u tom dresu viđali muškarca koji je vozio Škodu Octaviju metaliksive boje novosadskih registarskih pločica.

Navodno u policiji još ne znaju njegov identitet, ali, s obzirom na to da je plaćao i karticama, preko banaka i kartičnih kuća neće biti teško otkriti tko je on.

– Policija obilazi sve ugostiteljske objekte, razgovara sa svima koji su mogli uočiti nešto sumnjivo, a kada su bili prvi put, prije 15-ak dana, nitko se nije sjetio ničega. Kada je objavljena slika dresa i kada su policajci prije tri dana ponovno došli, jedan konobar im je rekao da mu se čini da su viđali čovjeka u tom dresu, koji se nakon ubojstva više nije pojavljivao. Oni su ga ispitali o detaljima i najavili da će još jednom doći razgovarati s njim. Očito, vrlo ozbiljno provjeravaju sve informacije koje dobiju – rekao nam je vlasnik restorana u kojem je viđen navodni sumnjivac. No, napominje da je ovoga ljeta održano Europsko prvenstvo u nogometu i mnogo je ljudi bilo odjeveno u najrazličitije nogometne dresove.

– Možda je zaista tu neki trag, policija će, siguran sam, to detaljno provjeriti, ali treba biti oprezan s takvim informacijama. Još zapravo ništa nije sigurno – zaključuje vlasnik. Svima bi u Splitu pao "kamen sa srca" da se misterij Selenina ubojstva konačno razriješi. Policija je pronašla mnoštvo tragova, izolirala je DNK ubojice, ali unatoč tome, nakon što su ispitali više od 200 ljudi, ubojica je još uvijek slobodan. Marin Bosotina, počasni konzul Meksika u Hrvatskoj, sutra putuje u Mexico City gdje će se susresti sa Seleninom majkom i bratom, koji je nedavno otputovao iz Splita. Bio bi vrlo sretan kada bi im mogao donijeti vijest da je ubojica otkriven.

– Putujem drugim poslom, ali brat i majka tražili su da ih posjetim. Rado ću se odazvati! – kaže Bosotina. Selenino tijelo u četvrtak će konačno biti prevezeno iz Hrvatske. 

>> Brat ubijene Meksikanke napustio Hrvatsku

>> Dres nađen pokraj ubijene Selene može se kupiti na svakoj tržnici

Komentara 212

GO
Godwora
15:18 12.09.2012.

Intruder_ZD, da sa nepune tri godine sam okupirao celu Istru i pobio preko milion hrvata... moji (dedovi s obe strane radili u nemackoj) su kupili lep komad zemlje i izgradili nesto sto prosecni hrvati nebi zaradili za dva zivota. I onda sve to prodali za kartu za polovine familije u jednom pravcu do Srbije, a ostatak familije nije imao srece. Biti uspesan Srbin u hr. je smrtni greh, to ti govorim iz iskustva.

MC
mali cvrcak
15:23 12.09.2012.

Očistite i opljačkate sve Srbe. Al ostavite ih na nivou statitičke greške,taman toliko da za svaki zločin možete da ih optužite. Tek da tisućljećni kulturbundaši mogu mirno da spavaju .... Srbin je uvek HRISTOV nikad al nikad papin

GO
Godwora
15:16 12.09.2012.

Intruder_ZD, da sa nepune tri godine sam okupirao celu Istru i pobio preko milion hrvata...jesam moji (dedovi s obe strane radili u nemackoj) su kupili lep komad zemlje i izgradili nesto sto prosecni hrvati nebi zaradili za dva zivota. I onda sve to prodali za karu polovine familije u jednom pravcu do Srbije, a ostatak familije nije imao srece. Biti uspesan Srbin u hr. je smrtni greh, to ti govorim iz iskustva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije