Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna kumica

‘Vidite što rade od sirotinje! Klupe su postavili vodoravno na ulaz’

trznica03
Dominik Grgurić/pixsell
11.01.2011.
u 18:00

Direktor tvrtke OTP Tržnica d.o.o. Niko Pervan to objašnjava željom da ispita kako kupci prihvaćaju novi raspored prodajnih mjesta

Iako je direktor tvrtke OTP tržnica d.o.o. Niko Pervan najavio da će se raspored prodajnih klupa na karlovačkoj tržnici vratiti u prvobitno stanje, to je učinjeno samo djelomično. Dio ih je ostao smješten vodoravno u odnosu na ulaz, umjesto okomito, kako je bilo još u nedjelju. Na to nas je upozorila čitateljica, inače jedna od obrtnica koja djeluje na “placu”.

 – Dođite i vidite što rade od sirotinje – rekla je.

 No, samo se dio trgovaca žali, i to stoga jer su izgubili stara, već ustaljena mjesta.

 – Raspored klupa je zasad dobar, no prijašnji je bio daleko bolji, jer sam imala svoj stalni prostor. “Pokvaren” je već ranije raspored i izvan tržničke zgrade – kaže jedna od prodavačica.

 Drugi tvrde da im novi raspored odgovara.

 – Odgovara svakom normalnom! Oslobođeno je mnogo prostora za prolaz, roba je vidljivija... Direktor je mlad čovjek koji želi uvesti novine u rad karlovačke tržnice. Htio je da kupac zna gdje se može naći pojedina vrsta robe, gdje roba domaćih proizvođača... – kaže jedna od proizvođačica i prodavačica.

 Direktoru Niki Pervanu nije sasvim jasno zašto se diže medijska prašina. No, spremno odgovara na pitanja.

 – Dio klupa smo ipak odlučili ostaviti u novom rasporedu, da bismo u roku od 30 dana ispitali kako kupci prihvaćaju ovaj razmještaj – objašnjava čelnik OTP Tržnica d.o.o. Niko Pervan.

 Podsjetimo, u ponedjeljak je dvadesetak trgovaca štrajkalo zbog novog razmještaja klupa. Smetalo im je i to što je ukinuta rezervacija, takozvana “placarina”, zbog čega su izgubilil stalno prodajno mjesto. Direktor OTP-a Niko Pervan to pravda racionalnijim poslovanjem i čak tvrdi da novim načinom iznajmljivanja klupa prodavači mogu i uštedjeti.

Komentara 2

LO
lopata
20:30 11.01.2011.

Dajte mu malo perja i meda

Avatar Klodi
Klodi
08:43 12.01.2011.

Besposlen pop i jariće krsti. Kao nešto radi, ispituje tržište na placu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije