Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte malo bolje

Vidite li nešto neobično na ovom bankomatu?

bankomat
Foto: British Transport Police
1/2
27.11.2015.
u 16:41

U Manchesteru su prevaranti na jedan bankomat postavili neprimjetni uređaj za skeniranje koji u sebi ima kameru, a golim okom jedva ga se može vidjeti

S prevarantima nikad ne možeš biti siguran. Pogotovo kada je u pitanju krađa novca. Što su se sve u stanju dosjetiti, pokazuje slučaj iz Manchestera gdje su prevaranti na bankomat postavili neprimjetni uređaj za skeniranje koji u sebi ima kameru.

Da biste ga uočili, morali biste imati nadnaravne moći jer je bio toliko dobro zakamufliran da je pravo čudo što ga je jedan korisnik uopće otkrio.

Fotografije bankomata objavila je British Transport Police, a nakon što su otkrili ovu prijevaru upozorili su ljude da ne koriste taj bankomat, piše Metro.

Jedan korisnik bankomata kameru je otkrio 7. studenoga, a policija je nakon toga odmah bankomat stavila izvan uporabe.

Foto: British Transport Police

>> Servisirao bankomate i iz njih uzimao novac

Komentara 11

Avatar atrpimir
atrpimir
22:09 27.11.2015.

najbolje od svega je da banke imaju svoje kamere na bankomatima no te kamere nikad ne uhvate prevarante koji postavljaju skimmere

DN
Drugi_Način
19:19 27.11.2015.

Trebali bi imati nadnaravne moći da ga uočite....a gore piše "vidite li".....Članak udri me lopatom. I točno - ne vidim ništa. Koji klinac ste uopće stavili fotofrafiju? Sumnjam da itko od nas čitatelja ima nadnaravne moći.

WO
woolfy39
02:43 28.11.2015.

Znate kaj je najneobičnije??? Free cash withdrawals !!!! Za sve kartice je besplatno!!!!! Jedino ako te tvoja banka tereti....Zamislite to u HR ???? Da sa ZABA maestrom ili Materom besplatno digneš gotovinu na PBZ bankomatu...Ali to je u HR nemoguće uz svu tu bankarsku mafiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije