Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U VRSIMA
Povratak na članak

Otac je planirao Luciji kupiti i auto... Ubio ju je pištoljem koji je legalno posjedovao

Ispalio je hice iz pištolja u Luciju, a potom je otišao na terasu pa presudio i sebi

Komentari 14

Avatar Toni Broo
Toni Broo
20:50 18.06.2018.

@Dalmacija trolu, bolestan si jedino ti jer se hraniš ovakvim tragedijama i ovakve tragedije iskorištavaš za pljuvanje po Hrvatskoj i Hrvatima. Ako ti je loše u Hrvatskoj, imaš svoju Srbiju o kojoj pozitivno pišeš. Za komentatora "Tito_Svetinja" i ostale dežurne jugo-ljevičarske komentatore, vaša država juga je bila monstruozna s prosječnom plaćom od 150 maraka 1989., socijalistička Hrvatska je imala je duplo veće stope ubojstava i samoubojstava ako se usporedi 1989. i npr. 2016. godina. To pokazuju MUP statistike. Naravno, novine u vrijeme juge nisu pisale o nasilju, ubojstvima i tragedijama kao mediji danas zbog pacificiranja ljudi i održavanja tupe uravnilovke u društvu, te kontrole oživotvorenog raja na zemlji koji se raspada naočigled svih. Žao mi je, ali vi jugo-ljevičari komentatorski od 60+ godina ste klasične žrtve komunističke jugo propagande.

VL
NA
Narcis660
22:27 18.06.2018.

Nikakvo opravdanje nepostoji za ovako što....nikakvo....Ovo je najgore nešto što ikad pročitah.Zar ubuti svoje dijete svoju krv i plod svoje ljubavi??? Pa ide ovaj svijet u krasni...

VL
DU
Deleted user
20:56 18.06.2018.

Žalosno. Tragično. Još žalosniji komentari i komentatori.

VL
NO
nogogaz
07:51 19.06.2018.

Zalostno. Prava tragedija. Nije tesko onima koji su otisli vec uvik onima koji ostaju. Ako neko zna, kako se glasi prijevod rici "ajme" na engleski, ga molin da mi pomogne. Hvala!

VL
DU
Deleted user
20:31 18.06.2018.

imala 29 godina pa jos uvijek zivila sa roditeljima I jos joj kupuje auto. ZENI od 29 godina otac kupuje auto. koja je to nezdrava siyuacija,. umjesto da sama ima svoj apartman dovodi koga hoce, spava sa kim hoce ide i dolazi kad hoce zamislite amerikanku ili britanku pa cak I nijemicu lil svedjanku da sa 29 godina zivi sa roditeljima i sestrom a kamoli da joj ovi jos auto kupuju. ja mislim da to samo ima u balkansko istocno europsko azijatskim kulturama I narodima. a sto je naj mizernije bice 80% hrvata ovako zivi. i jos po mnogim kucama/stanovima zivi i zet ili nevjesta, njihova djeca. hebo te, koji li su to plemenski obicaji.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
19:54 18.06.2018.

Balkan.

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
13:48 18.06.2018.

Siromaštvo, nemaština, bjeda, ratno huškanje po medijima.... Sve je to ostavilo posljedice na ioanko bolesne Hrvate... Samo smo balkansko dno i po ovom kriteriju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.