Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO summit

Predsjednica iz Bruxellesa poslala poruku vatrenima, a Trumpu poklonila dres

Kolinda Grabar Kitarović i Donald Trump
Foto: Ured predsjednice
1/18
11.07.2018.
u 14:47

'Bit ćemo na večeri, bit ću s njima svim srcem i naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje'

Vidimo se u finalu, poručila je hrvatskim nogometašima predsjednica Republike Hrvatske iz Bruxellesa, gdje sudjeluje na summitu NATO-a i gdje je danas prijepodne, u izjavi hrvatskim novinarima, komentirala i večerašnju polufinalnu utakmicu Hrvatski i Engleske u Moskvi.

– Poslala sam jutros Zlatku Daliću i svim našim “vatrenima” poruku da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu, neopterećeni rezultatom, ali neka igraju za sve obitelji, za naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za našu Hrvatsku, hrvatski narod i sve građane.

I sve koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta, a vidjeli smo da takvih ima mnogo – rekla je predsjednica.

VIDEO Plenković i Jandroković s navijačima

U vrijeme odigravanja utakmice, ona će biti na radnoj večeri s liderima ostalih 28 saveznica NATO-a, pa neće baš moći pozorno pratiti utakmicu ni nositi hrvatski dres.

– Bit ćemo na večeri, bit ću s njima svim srcem i naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje.

Mislim da ne bi bilo u redu da baš nosim dres, doduše bit će sa mnom, pokraj mene, ali naći ću načina da pokažem kroz neki fizički element da smo s njima, u srcu, ovaj put ne na utakmici, ali da se vidimo u finalu – poručila je Kolinda Grabar-Kitarović

Hrvatski dres bi mogao obući Donald Trump jer je predsjednica iskoristila summit kako bi američkom predsjedniku poklonila dres hrvatske nogometne reprezentacije s brojem devet i njegovim prezimenom

Foto: Ured predsjednice

Nije jedini Trump dobio dres Vatrenih. Predsjednica je poklon donijela i britanskoj premijerki Theresi May koja će vjerojatno navijati za našeg protivnika Englesku danas. 

To predsjednicu i premijerku ipak nije omelo da se zajednički slikaju uz crveno-bijeli dres s brojem 10. 

Foto: Twitter/Screenshot/saville_carliii

 


 

 

Komentara 41

Avatar Trpimir
Trpimir
13:22 11.07.2018.

Vidimo se u finalu! Idemo Vatreni! Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za sto! Samo mi znamo sto smo prosli i sto nam i dalje rade. Sto se krvlju brani ne daje se lako! To ne treba objasnjavati nasim deckima kojima je mjesto u finalu! U boj u boj za narod svoj!

MO
mobitel20
16:06 11.07.2018.

Emisije stranih televizija koje su dignute na youtube, sa divljenjem govore o Hrvqtskoj i Predsjednici. Imaju po vise milijuna pregleda! Fantasticno!!! Ovo danas samo je jos jedna mala crtica uspjeha Hrvatske na kojem nam beskrajno zavide svi Vucici,Sarape, Bakiri,Suljagici ,, Frljici, Markovine,Puhovski i slicni stakori iz kanalizacije Kontinenta. Njihovi hejter,i na ovom portalu, samo su dokaz njihove nepatvorene mrznje i zlobe cime razotkrivaju vlastite frustracije , komplekse i osjecaj manje vrijednosti. Samo nastavite, vi ste praznik za hrvatske oci i usi, hehehe

KR
kruti221
14:58 11.07.2018.

ajmo hejteriiiiiiiiiiiiiiiii, samo hrabro, bogami vam nije ovih dana lako!!!! ihihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije