Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao hitno sletjeti

VIDEO Zrakoplov udario u kamion na autocesti i zapalio se, nitko nije ozlijeđen: 'Izbjegnuta je tragedija'

Zrakoplov u Kaliforniji udario u kamion na autocesti i zapalio se
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
10.08.2022.
u 10:13

Pilot i putnik u avionu uspjeli su sigurno izaći iz aviona, a nisu ozlijeđene ni tri osobe koje su bile u kamionu

Mali zrakoplov sletio je na autocestu u Kaliforniji u utorak, udario u kamion pun ljudi pa planuo, a u ovom dramatičnom događaju nitko nije ozlijeđen. 

Zrakoplov se srušio na autocestu u okrugu Riverside u blizini avenije Lincoln nešto poslije 12:30 sati, a pad je zabilježen i na videosnimci, prenosi New York Post

Pilot i putnik u avionu uspjeli su sigurno izaći iz aviona, a nisu ozlijeđene ni tri osobe koje su bile u kamionu. Pilot je, naime, kazao da je hitno morao sletjeti na autocestu nakon što mu je otkazao motor dok je išao prema zračnoj luci.

– Sreća je što je promet bio slab i što je pilot dobro sletio. Izbjegnuta je velika tragedija – rekao je kapetan Levi Miller iz kalifornijske patrole za nadzor autocesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije