Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI VIDEO

VIDEO Ženi ispalio metak u glavu jer ga je tražila kunu i pol

Ubojstvo u Brazilu
Foto: YouTube screenshot
21.11.2019.
u 11:38

Zilda (31) je bila beskućnica, a u trenutku kad mu je prišla, on je bio na putu prema svom snack-baru. Pucao je u nju iz neposredne blizine.

Snimka koja prikazuje ubojstvo na ulici Rio de Janeira u Brazilu zgrozila je svjetsku javnost. Naime, Aderbal Ramos de Castro s dva je hica iz vatrenog oružja usmrtio 31-godišnju Zildu Henrique dos Santos Leandro jer ga je tražila novac za kruh, točnije jedan brazilski real vrijedan kunu i pol.

Zilda je bila beskućnica, a u trenutku kad mu je prišla, on je bio na putu prema svom snack-baru. Pucao je u nju iz neposredne blizine.

Prevezena je u bolnicu gdje je potom preminula.

Muškarčeva odvjetnica kazala je kako je oružje nosio jer je ranije već bio opljačkan, a zbog toga je, tvrdi, tako i reagirao.

Zildina obitelj shrvana je nakon ove tragedije, a njena sestra kazala je kako je, iako ima dom, radije odabrala život na ulici.

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar ante.vrankovic
ante.vrankovic
13:57 21.11.2019.

Ne slažem se da ovo nije vijest koju treba objaviti, upravo suprotno. Također, idijotizam je da neki traže opravdanje, jer je onda i Hitler isto imao opravdanje da pobije 50 miljona ljudi, jer mu je otac bio alkoholičar. E sad ako svako kom je otac alkoholičar ima pravo pobit 50 miljona ljudi, kako ovdje impliciraju, vidimo da se radi o većim luđacima i monstrumima od ovog ubojice. Činjenica je da je lik ubio ženu bez razloga i iz užitka i da zaslužuje bar smrtnu kaznu.

DU
Duslikr
13:43 21.11.2019.

Članak je tendenciozno naslovljen u Hrvatskoj valuti, nebi li čitatelja doveli u znatiželju/zabludu da je takvo što kod nas moguće. Način kako da se ovaj članak "proda" pod bitan i popularan...

WP
W_P38
12:07 21.11.2019.

Ovakvo ljudsko smeće - pred zid i po kratkom postupku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije