Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme

VIDEO Zbog snijega i bure zatvorene neke ceste i dio A1

Franck Ribery
AFP
03.02.2013.
u 11:30

Zbog vrlo loših vremenskih uvjeta, olujne ili orkanske bure te snijega, mnoge su ceste zatvorene za sav promet.

Olujna bura i snijeg danas zadaju velike teškoće u prometu i to ponajviše u Lici, Gorskom kotaru i zadarskom zaleđu.

Zbog vrlo loših vremenskih uvjeta, olujne ili orkanske bure te snijega, mnoge su ceste zatvorene za sav promet te dio autoceste A1 između Svetog Roka i Posedarja, javlja HAK. Zbog jakih bočnih udara vjetra na autocesti A 6 promet teče usporeno od Kikovice do tunela Tuhobić, a cesta D25 Gospić-Karlobag te Paški most otvoreni su samo za prometovanje osobnim vozilima.

Tako Likaplus piše o snažnoj sniježnoj mećavi koja ne dopušta normalan promet cestom D1. Lika ceste od ranog jutra čiste magistralnu cestu, kao i djelatnici Komunalca koji su s bagerima od ranih jutarnjih sati na poslu. Na pojedinim mjestima na cesti D1 ima nanosa snijega.

Inače, jučer u večernjim satima u Korenici je počeo padati "zrnasti snijeg” uz snažne udare vjetra i grmljavinu. Tijekom noći i jutra često je dolazilo i do nestanka struje. Ovakvo olujno nevrijeme sa snijegom i grmljavinom stanovnici Korenice nisu odavno doživjeli, piše Likaplus.

Državni hidrometeorološki zavod javlja kako je u Udbini palo 35 centimetara novog snijega, a u Gospiću, Delnicama i Slunju dvadesetak centimetara.

>>Polomljeni dalekovodi, tisuće zbog snijega ostalo bez struje

Komentara 2

LI
LILLIT
15:40 03.02.2013.

Ma bravo Licani. !!!! A sta vam drugo i preostaje.? Pravi ste!!!!

SO
Soljženicin
13:28 03.02.2013.

Niti kukaju, niti plaču već lopataju ko pravi. Ljenčine su otprašili u Zagreb neka tamo kukaju i cvile, a Ličani žive svoj zdravi i normalan život. Bravo Ličani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije