Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji nisu htjeli otvoriti

VIDEO Zar je moguće da postoje ovakvi roditelji? Policajci morali provaliti u stan

Policija provalila da spasi dijete
Foto: Screenshot
30.03.2019.
u 11:25

U izvještaju se kaže da su druga djeca rekla kako su povraćala nekoliko puta u svojim krevetima te da je dom bio u potpunom neredu, zbog čega su se teško kretali. Kraj roditeljskog kreveta pronađena je i nezaštićena puška.

Američki policajci morali su provaliti u stan kako bi spasili dvogodišnjeg dječaka s temperaturom višom od 40 stupnjeva jer im roditelji nisu htjeli otvoriti.

Incident se dogodio u nedjelju u ranim jutarnjim satima u Chandleru blizu Phoenixa u saveznoj državi Arizoni.

Dječakovi roditelji Sarah Beck i Brooks Bryce krajem veljače otišli su sa svojim bolesnim dječakom, koji nije cijepljen, kod liječnika, koji im je rekao da ga odvedu u bolnicu. Međutim, dok su došli doma, tvrde roditelji, temperatura je pala na 38,8 pa su odlučili da neće ići u bolnicu.

Pogledajte video provale:

Kad je liječnik to saznao, alarmirao je socijalnu službu, koja je pozvala policiju. Policajci su do njihove kuće stigli oko 22.30 sati, no roditelji su odbili otvoriti vrata. Policajci su se vratili s nalogom oko 1.30, no roditelji i dalje nisu htjeli otvoriti vrata! Rekli su da je temperatura pala na 37,7 i da je dijete u redu, rekao je poslije otac. Policajcima stoga nije preostalo ništa drugo nego da razvale vrata, a roditeljima su osim dječaka oduzeli još dvoje djece (4 i 6 godina), koja su bila "prekrivena mrljama nepoznatog podrijetla". Provalu je snimila nadzorna kamera.

Iz policije poručuju da su morali provaliti jer je dijete bilo u opasnosti.

- Tretirali su nas kao kriminalce, razvalili nam vrata. Mislim, ne znam kakvu je traumu to nanijelo mojoj djeci. Želim znati gdje su sada moja djeca - rekla je Sarah Beck, prenosi NBC.

U izvještaju se kaže da su djeca rekla kako su povraćala nekoliko puta u svojim krevetima te da je dom bio u potpunom neredu, zbog čega su se teško kretali. Kraj roditeljskog kreveta pronađena je i nezaštićena puška.

Na stranu roditelja stala je Kelly Townsend, zastupnica u parlamentu Arizone koja je ranije obvezno cijepljenje nazvala "komunističkim". Tvrdi da je liječnik djetetu krivo dijagnosticirao meningitis umjesto respiratornog sincicijskog virusa.

- Pozivam socijalce da odmah vrate djecu koja su također traumatizirana zbog krive dijagnoze. Roditelji su bili u pravu, liječnik je bio u krivu - poručila je Townsend.

Ključne riječi

Komentara 3

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije