Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽIO IH

Zapalila se kuća, susjedi pristigli u pomoć: 'Počeo je galamiti, psovati nam komunističku majku'

U Požeškoj Koprivnici izgorila  obiteljska kuća
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
22.08.2020.
u 16:44

Prema onome što se u subotu dopodne moglo vidjeli u Požeškoj Koprivnici, kuća je dosta oštećena u požaru, točnije izgorjelo je krovište, a opožareno je i prizemlje.

U petak oko 22.30 sati izbio je požar na obiteljskoj kući u Požeškoj Koprivnici kojeg su vatrogasci iz Pleternice i Požeške Koprivnice gasili do dva sata iza ponoći.

- Spremao sam se na spavanje kada mi je sin pokucao na vrata i rekao mi je da susjedu gori kuća. Izašao sam i vidio plamen iz nadograđenog dijela, gdje je bila susjedova radionica. Sin je pozvao 112 pa smo otišli do susjeda, ušli smo u dvorište i dozivali smo ga, bili smo se zabrinuli da nije ostao u kući zarobljen vatrom -  ispričao je za 24sata prvi susjed muškarca (68) kojemu je izgorjela kuća.

- Sve se počelo urušavati, pucketalo je na sve strane, vatra je gutala sve pred sobom. I onda se iz jedne od prostorija u dvorištu pojavio susjed kao od majke rođen. Počeo je galamiti, psovati nam komunističku majku, optuživao nas je da smo mi zapalili kuću. Bilo je strašno za slušati njegove optužbe, a došli smo mu pomoći pokušati ugasiti vatru. Kada je vidio da je vatra sve veća otišao je i obukao se i kad su došli vatrogasci i policija izašao je na cestu - ispričao nam je prvi susjed.

Oko cijelog slučaja oglasila se i policija

- U ovom trenutku možemo reći da je dojava o požaru došla putem Službe 112, te da su na požarište izašli, policija i vatrogasci iz Pleternice i Požeške Koprivnice - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske.

Prema onome što se u subotu dopodne moglo vidjeli u Požeškoj Koprivnici, kuća je dosta oštećena u požaru, točnije izgorjelo je krovište, a opožareno je i prizemlje.

- Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku nakon kojeg će se utvrditi točne okolnosti koje su dovele do požara. Za sada je utvrđeno da je muškarac (45), poznanik vlasnika kuće, oko 22.15 sati obavljao neke radove u radionici te da je iskra s brusilice zapalila piljevinu koja se nalazila u prostoru. Požar se naglo proširio i pričinio je veliku materijalnu štetu. Nije utvrđeno ni jedno kazneno djelo - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica U Požeško slavonske.

VIDEO: U Požeškoj Koprivnici izgorila obiteljska kuća

Ključne riječi

Komentara 1

JZ
jzadra17
19:57 22.08.2020.

Ahhh ti komunisti dežurni krivci za sve što se u ovoj državi negativno dešava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije