Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups, nezgodno!

VIDEO Zanimljiva zabuna prosvjednika, a za HDZ je to jasna poruka tko stoji iza pobune svinjogojaca

Svinjogojci blokirali promet kod Županje
Borna Jaksic/PIXSELL
01.12.2023.
u 13:09

"Razotkrivanje Domovinskog pokreta", stoji uz video koji je HDZ objavio na Instagramu

Otkako su prije desetak dana počeli prosvjedi svinjogojaca, nezadovoljnih potezima Vlade RH vezanima za suzbijanje svinjske kuge, vladajuća stranka ističe kako su provjedi politički motivirani te da iza njih stoje Domovinski pokret, Most i Suverenisti. HDZ je danas na svom Instagram profilu objavio video jednog prosvjednika dok daje izjavu medijima na punktu kod graničnog prijelaza Županja - Orašje. "Razotkrivanje Domovinskog pokreta. Sve što treba znati o tzv. prosvjedu svinjogojaca stalo je u ovih nekoliko sekundi", stoji uz video koji je objavio HDZ na Instagramu.

Želeći spomenuti Stožer za obranu hrvatskog sela, prosvjednik se, naime, zabunio u izjavi, a za HDZ je ta zabuna itekako znakovita.

- Iza stožera Domovinskog pokreta... Iza stožera ne stoji nitko, a tako isto niti Domovinski pokret, čiji sam ja član - rekao je prosvjednik Milenko Bilić u izjavi novinarima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije