Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povorka štrajkaša
Povratak na članak

VIDEO Zagrepčani podržavaju prosvjednike, oni im zahvaljuju: 'Bravo, bako'

Na mnogim prozorima uzduž Gundulićeve ulice građani su izašli ispred zgrada s transparentima podrške ili im mahali s prozora

Komentari 15

IP
iphone8
12:48 25.11.2019.

Niti prosvjed niti štrajk više nemaju nikakve osnove, a Mihalinec se ponaša kao Robin Hood s Aliexpressa...

VL
BO
Bogodol
12:48 25.11.2019.

Samo provokatori i budale podržavaju štrajk uz prosvjetare koji sami sebe podržavaju. Novac za njihove plaće mora zaraditi realan sektor u privredi, neka mi netko kaže jednog nastavnika koji je iz prosvjete otišao u realan sektor, a ja znam 10 kolega koji su iz Đure Đakovića otišli u prosvjetu i predaju stručne predmete i niti jedan se nije vratio nazad u Đuru.

VL
DU
Deleted user
13:20 25.11.2019.

Baka sigurno u otetom stanu.

VL
ST
stefj
13:45 25.11.2019.

Nije sporna podrška građana i navijanje za veće poreze i davanja. Oni koji ne daju podršku rade i nemaju vremena za zabavu na trgu...

VL
DR
drago123
13:55 25.11.2019.

Apsolutno ne podržavam štrajk!

VL
KU
Kultura
13:46 25.11.2019.

Vecina gradjana ne podrzava strajk. Dosta lazi!

VL
DI
dirižabl
14:07 25.11.2019.

Bravo bako neces imati za penziju

VL
Avatar MK
MK
13:00 25.11.2019.

Pa naravno, novci dolaze iz tiskare. .. Ako treba, naštampati čemo još koliko god kome bude trebalo - neka dignu plače 100% svima pa da vidimo koliko će to kupovna moć porasti...

VL
Avatar Syssko
Syssko
13:16 25.11.2019.

Podržavam štrajk apsolutno i potpuno jer iz prve ruke znam što znači biti učiteljica, koji je to obim posla, učenje, nastava je samo 20% posla, pripreme za sljedeći dan nastave, pairlogija, pa sada i školovanje/ispiti nastavnika koj inemaju veze sa mozgom koje idiotarije moraju prolazit, nakon škole ispravljanje ispita, organizacija drugog dana, svi misle da se samo dođe, trkelja nešto 45 minuta i tako 4-5 nastavnih sati, ode doma i to je to a onda se 3 mjeseca hrće doma i ladruje po plaži-NI PRIBLIŽNO NIJE tako, mjesec dana posla je nakon škole-papirologija kao i mjesecdana prije nastave počinju pripreme. Uz sve to učitelji su i pedagozi,odgajatelji, mame i tate zamjenski djeci dok su u školi. Sve ovo nažalost da i izbore svoje zahtjeve i sruše vladu pada u vodu jer nam slijedi VELIKA KOALICIJA, narod će i dalje glasat one koji su nas u ovaj sveopći govnjivi glib i doveli! Tek kada HDZ/SDP politički UMRU možemo se boljemu nadati a za to moramo čekat, ružno je reč da njihovi glasači presele na onaj svijet!

VL
Avatar niwrad
niwrad
12:18 25.11.2019.

Znate što je paradoks? Paradoks je to da nitko ne prosvjeduje protiv povlaštenih mirovina i socijale za zdrave, mlade i radno sposobne. Da se nitko masovno ne buni zbog financiranja poslova javne nabave nekoliko puta skuplje od njihove stvarne vrijednosti. Da nikome previše ne smeta financiranje nesposobnih privatnih biznismena u tzv. "strateškim djelatnostima" tipa brodogradnja.. Da nitko ne prigovara tome da su privatni biznismeni u poljoprivredi pod krinkom "razvoj sela" u zadnjoj dekadi dobili 40 milijardi kuna javnog novca, a istodobno je poljoprivredna proizvodnja pala za 30 posto. Da se ne ustaje zbog obilatog financiranja nomada i neodgovornih lijenčina - štancera djece, koji samo šire noge i množe se ko zečevi dok radni ljudi odlaze van. Da nema pobune zbog izdvajanja za uhljebe na nepotrebnim i izmišljenim radnim mjestima, neprofitne medije, umjetnike, kulturnjake, udruge, manjine i etno biznismene, dijasporu i druge parazite koji nelegitimno žive na grbači radnog naroda. Usmjesto toga, već tjedan dana nalazimo se u masovnom štrajku i potpunoj blokadi obrazovanja samo zato što one čije plaće su iznad plaća 80 posto radnika, svrbe nekakvi koeficijenti. Eto, to je paradoks.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.