Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPANIČARILA SE

VIDEO Zaglavila joj se štikla pa se autom zabila u izlog trgovine

Autom se zabila u izlog trgovine
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/4
02.12.2019.
u 13:29

Srećom, u nezgodi nitko nije ozlijeđen.

Neobična nesreća probudila je jutros stanovnike naselja Malta u Banja Luci. Jedna je mlada vozačica izgubila kontrolu na vozilom pa se zabila u trgovinu s tehnikom.

Policiji je objasnila da se cijeli incident dogodio jer joj se 'zaglavila štikla' pa se uspaničarila zato što je vozilo počelo ubrzavati, prenosi Klix. Kada je vidjela da na nogostupu nema pješaka, skrenula je desno. Iako je uspjela izbjeći Golf koji je tamo bio parkiran, nije pronašla način kako zaustaviti automobil pa je završio u izlogu trgovine.

Srećom, u nezgodi nitko nije ozlijeđen.

 

 

Komentara 6

PR
PrimoracRi
14:53 02.12.2019.

vrlo bitna vijest iz komšiluka..........

Avatar rubinet
rubinet
14:25 02.12.2019.

potpetica

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
13:49 02.12.2019.

Koja koza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije