Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ENGLESKOM GRADU

VIDEO Zabava izmakla kontroli: Policija morala intervenirati zbog stotina tinejdžera

Worthing
Google Maps/Screenshot
25.02.2024.
u 14:51

Videosnimke koje se dijele na društvenim mrežama prikazuju stotine tinejdžera, koji izgledaju kao srednjoškolci, kako se okupljaju ispred kuće nakon što su pokušali ući na zabavu

Stotine tinejdžera morale su biti istjerane iz kuće u engleskom Worthingu nakon što se pozivnica za zabavu navodno proširila društvenim mrežama. Policajci su pozvani zbog izvješća oko 100 do 200 ljudi ispred kuće u Poulters Laneu u petak navečer.

Worthing je primorski grad u blizini Brightona na južnoj obali s populacijom od oko 110.000 ljudi. Mještani su rekli da su im okupljeni uništavali automobile, a kasnije te večeri 18-godišnjak je prebačen u bolnicu nakon napada u South Streetu. Policija je pozvala svjedoke da im se jave, navodi Sky News

Vjeruje se da je zabava izmakla kontroli nakon što su se detalji javno podijelili na Facebooku te su pristigli brojni nepozvani gosti. Videosnimke koje se dijele na društvenim mrežama prikazuju stotine tinejdžera, koji izgledaju kao srednjoškolci, kako se okupljaju ispred kuće nakon što su pokušali ući na zabavu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije