Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO ZA UTRKU

Osjetio je da ga nešto dira usred noćnog plivanja, prijatelj je upalio svjetiljku i otkrio 50-ak morskih pasa

Foto: kolaž/youtube screenshot
1/2
12.08.2021.
u 16:45

Stvarno sam uživao u tom iskustvu, bilo je fantastično vidjeti ponašanje toliko morskih pasa u divljini, kazao je

Snimka plivača Olyja Rusha (36) zaprepastila je javnost kada je odlučio podijeliti svoje iskustvo noćnog plivanja na britanskom otoku Wightu. Dok je odrađivao svoj trening, okružilo ga je 50-ak morskih pasa, a jedan se i okrznuo na njegovu nogu. 

S njim je bio i njegov prijatelj koji ga je pratio u kayaku, a Rush se prije treninga i šalio kako će ga napasti morski psi, prenosi Daily Mail. 

- Bio je to prvi put da sam išao na noćno plivanje. U jednom trenutku sam shvatio da sam udario u nešto, a kada je prijatelj upalio svjetiljku, vidjeli smo desetke očiju kako gleda u nas, ispričao je situaciju Rush.

- Kada sam shvatio što se događa, jednostavno sam uživao u tom iskustvu. Bilo je fantastično vidjeti toliko morskih pasa u prirodnom okruženju. Osjećao sam se vrlo privilegirano - rekao je.

Nastavio je plivati nakon 15 minuta. Smatra da ih je vjerojatno privuklo svijetlo s daske koju vuče dok pliva.

Ovaj plivač inače se intenzivno priprema za utrku oko otoka Wighta koja će se održati u humanitarne svrhe krajem mjeseca. Planira srušiti rekord od 26 sati koji je postavljen 2016. godine. 

Komentara 4

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:11 13.08.2021.

Mene je kod Raba opkolilo preko 500 sardina....ali sacuvao sam hladnokrvnost, poceo mjaukati, jer se sardine boje macki, te sam ih tim mjaukanjem potjerao u bijeg!

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
19:01 12.08.2021.

Tako je uživao da je plivajući iza sebe ostavljao smeđi trag kao JumboJet

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
08:43 13.08.2021.

Mogao bi na pripreme na sjeveroistok Australije i družiti se s morskim krokodilima. Druženje bi bilo kratko ali slatko. Krokodilima, naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije