Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINJAVAJUĆA SNIMKA

VIDEO Vozač autobusa je bio nadrogiran? 'Vozio je 30 na sat, pa onda 100. Imao je svakakve ispade'

10.05.2023.
u 14:23

'Voditeljica ga je snimila pa video proslijedila svojoj agenciji. Nije zvala policiju jer nije znala kako bi čovjek reagirao, samo je molila Boga da dođu živi do hotela'.

Grupa korejskih turista putovala je iz Budimpešte u Beč, a ono što su doživjeli u autobusu teško se može riječima opisati. Voditeljica grupe snimila je vozača jedne hrvatske tvrtke koji se u najmanju ruku ponaša čudno. Putnici vjeruju kako je vozač bio pod utjecajem droga.

- Vozio je 30 kilometara na sat, pa onda u drugom momentu 100 na sat. Imao je svakakve ispade. Nisu zvali policiju. Jučer se već policija interesirala u firmi, čak i korejsko veleposlanstvo. Bit će veselo - rekao je za 24 sata čitatelj. Rekao je i kako je vozač nekoliko puta stajao tijekom vožnje. Put koji inače traje oko tri sata ovog je puta trajao čak sedam sati.

Čitatelj je kazao kako je vozač kasnio sat i pol na aerodrom u Budimpeštu gdje su sletjeli turisti. - Voditeljica ga je snimila pa video proslijedila svojoj agenciji. Nije zvala policiju jer nije znala kako bi čovjek reagirao, samo je molila Boga da dođu živi do hotela - rekao je.

Kontaktirali smo upravu tvrtke i zatražili ih za komentar. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
17:14 10.05.2023.

Put koji traje 3 sata trajao je 7. Je ima "poremećaj i tikove" 😂 Fumade čak!

KU
Kujttim
15:49 10.05.2023.

Boluje od bolesti koja se stručno zove - Poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću (ADHD)?

KU
Kujttim
15:46 10.05.2023.

Nije drogiran! Čovjek ima tikove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije