Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA POTVRDILA NAPAD

VIDEO Velika eksplozija na Krimu, Ukrajinci tvrde: 'Uništili smo važan brod ruske mornarice'

Foto: Twitter/Telegram
1/4
26.12.2023.
u 08:04

Naknadno se oglasila i Rusija te potvrdila da je došlo do eksplozije u kojoj je oštećen brod ruske ratne mornarice

Ukrajina je izvela zračni napad na krimsku luku Feodosiju, rekao je u utorak zapovjednik ukrajinskih zračnih snaga, nakon što je guverner Krima, kojega su postavile ruske vlasti, rekao da je napad izazvao požar u lučkom dijelu grada. Zapovjednik ukrajinskih zračnih snaga Mikola Oleščuk objavio je na Telegramu da je u napadu uništen važan brod ruske mornarice, desantni brod Novočerkask, ali za to nije pružio dokaze. 

"Ruska flota je sve manja i manja! Hvala pilotima zrakoplovstva i svima koji su sudjelovali u filigranskom poslu!" rekao je Oleščuk. Reuters navodi kako je spomenute navode trenutno nemoguće verificirati. Ranije u utorak Sergej Aksjonov, ruski guverner Krima, rekao je samo da je ukrajinski napad rezultirao požarom u području gradske luke koji je odmah lokaliziran. Naknadno se oglasila i ruska vojska, potvrđujući da je došlo do eksplozije.

"Sve relevantne hitne službe su na licu mjesta", objavio je Aksjonov na Telegramu. "Žitelji nekoliko kuća će biti evakuirani", dodao je.

Snimke koje je nekoliko ruskih medija objavilo na Telegramu prikazuju snažnu eksploziju i vatru iznad lučkog područja. Rusija je 2014. anektirala Krim koji je međunarodno priznat kao dio Ukrajine.

POVEZANI ČLANCI:

 

 

Komentara 82

MA
MarasG
08:22 26.12.2023.

Ovo mi je mozda i najbolji poklon za ovih praznika.Bravo Ukrajinci !

DU
Deleted user
07:52 26.12.2023.

Ufff opet ruSSi dobili po lampi... 😃

DU
Deleted user
09:40 26.12.2023.

Zapovjednik ukrajinskih zračnih snaga Mikola Oleščuk objavio je na Telegramu da je u napadu uništen važan brod ruske mornarice, desantni brod Novočerkask, ali za to nije pružio dokaze. Nešto kasnije Rusi su priznali da je brod pogođen i da je najmanje jedna osoba poginula. "Ruska flota je sve manja i manja! Hvala pilotima zrakoplovstva i svima koji su sudjelovali u filigranskom poslu!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije