Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meteor bolid
Povratak na članak

VIDEO Vatrena kugla preletjela iznad Hrvatske i Italije: Bio je sjajniji od Mjeseca

Vatrena kugla trajala je desetak sekundi, a iz naših krajeva bila je sjajnija od Mjeseca starog četiri do pet dana, što znači da je iznad mjesta preleta vrlo vjerojatno bila značajno sjajnija od punog Mjeseca.

Komentari 5

PI
Pišmevrit
07:18 06.03.2022.

Sreca da to nisam vidio jer bi pomoslio da je poceo atomski rat

VL
PO
poluprovokator
00:20 06.03.2022.

Korade Korlević i ekipa oko njega rade odličan posao!

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
00:10 06.03.2022.

Još nam samo fali da meteor pogodi Europu pa sa nam bude kompletan doživljaj..nije dosta korone,ekonomske krize,inflacije,uvođenja eura, uhićenja 2/3 hadezeovih ministara i tajnika,rata u Ukrajni i zveckanje nuklearnim oružjem već nam treba i jedan meteor slićan onome koji je sredio dinosaure...pa tko preživi neka unucima slobodno priča

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.