Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGIRALE GA

Nakon kockanja otišao je s dvije žene, ujutro ga dočekalo neugodno iznenađenje

Foto: Screenshot
1/3
19.10.2019.
u 14:54

Za informaciju o počiniteljima nudi se i nagrada od 3 tisuće dolara, a žene su stare između 35 i 45 godina.

Kockar iz Floride ostao je bez Rolexa vrijednog 15 tisuća dolara i tisuću dolara gotovine nakon što su ga opljačkale dvije žene s kojima je bio u Hard Rock kasinu u Hollywoodu.

Na nadzornoj kameri iz kasina vidi se kako dvije nepoznate žene sjede sa žrtvom za aparatima za kockanje u jutarnjim satima 13. rujna. Na snimci se vidi i kako plavuša muškarcu u piće ulijeva nepoznatu supstancu. Ubrzo nakon toga trojac sjeda u automobil i odlazi u Dania Beach Hotel, objavio je ured šerifa Broward Countyja.

Muškarac je u hotelu izgubio svijest a dok se probudio vidio je da je ostao bez sata i novaca. Za informaciju o počiniteljima nudi se i nagrada od 3 tisuće dolara, a žene su stare između 35 i 45 godina.

Ključne riječi

Komentara 1

OL
oliver81
23:05 19.10.2019.

je li jedna ležerna plavuša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije