Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Utrčala u križanje i spasila dječaka: 'Suđeno mi je bilo da budem tamo'

Šestogodišnjak je zalutao iz škole i ovaj 'izlet' imao je sretan kraj.
04. lipnja 2019. u 10:44 2 komentara 2944 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Cecilia Nation-Gardner, vozačica autobusa u američkom Milwaukeeju, postala je prava junakinja nakon što je potrčala za dječakom koji je hodao kroz križanje. 

Libertas autobus dobri ljudi Gesta ovog vozača autobusa ganula je majku djevojčice

Vozačica je 15. svibnja zaustavila autobus na križanju 35. ulice i Ulice Vilet u Milwaukeeju kada je vidjela dječaka da hoda po križanju. Počela je trubiti kako bi upozorila druge vozače na opasnost. Ubrzo je izašla iz autobusa i počela loviti dječaka dok su drugi automobili prolazili kao da se niša ne događa.

Kada ga je uhvatila, odvela ga je u autobus i obavijestila policiju. Šestogodišnjak je zalutao iz škole i ovaj ''izlet'' imao je sretan kraj.

– Pauzu sam završila dvije minute ranije od uobičajenog. Zato kažem da sam bila na pravom mjestu u pravo vrijeme. Suđeno mi je bilo da budem tamo. Bog čini sve s razlogom – rekla je. 

Video: Facebook/Milwaukee County Transit System

 

 

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu
  • nirovad:

    imanuell od nekoliko vozača automobila "oprezno" su se provezli mimo dječaka, a jedino je ova gospođa uočila problem, zbog toga joj treba čestitati.

  • Immanuell:

    Mali je svakako bio u opasnosti, ali situacija ne odaje da je stvarno bio ugrožen, jer su svi vozili vrlo pažljivo i polako. Mali se ustrčao po cesti, O.K. netko je trebao doći po njega....... Ništa se ovdje ne bi ... prikaži još! desilo i vijest uopće nije trebala postati vijest. Ajmo pirit u tikvu da bude što veća i od buhe praviti slona.