Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJACA

VIDEO: Usred Splita potukli se turist i konobar: 'Dobio je što je zaslužio'

Foto: Screenshot
1/2
04.08.2020.
u 19:13

Policija je privela sudionike sukoba u policijsku postaju,

Splitska Pjaca danas je bila poprište sukoba između jednog turista i konobara. Naime, jedan francuski gost potukao se s konobarom, a do toga je došlo jer je navodno turist pobjegao s curom ne plativši račun. Međutim,  zaboravio je mobitel pa se morao vratiti. 

- Pobjegli su, ali su zaboravili mobitel. Kada su se vratili, konobar ga je držao u ruci. Francuz je nasrtao, a naš kolega je izbjegavao sukob. Nije se htio tući, ali ovaj je navaljivao. I onda su otišli pred lokal i potukli se. Francuz je bio bahat, dobio je što je zaslužio - rekli su konobari za Dalmatinski portal. 

 

Policija je privela sudionike sukoba u policijsku postaju, a Francuz je odveden u bolnicu gdje mu se pružila medicinska pomoć jer je ozlijeđen u sukobu. 

Ključne riječi

Komentara 52

AT
atlantisind
19:35 04.08.2020.

Gazda ,daj konobaru povisicu zasluzio je.

DU
Deleted user
19:49 04.08.2020.

konobar , dobar kroše i fair play :-)

Avatar Poskok
Poskok
20:40 04.08.2020.

dobio arapin po cipkici. on mislio da su hrvati poput francuza spremni za ples. puno je gledao UFC siroce. treba platiti racun u hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije