Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO U samo nekoliko sekundi urušio se asfalt pa usred prometnice nastao 'jacuzzi'

Stvorio se veliki brazen vruće vode koji je zauzeo cijeli jedan trak
21. studenoga 2019. u 10:23 1 komentara 7943 prikaza
Foto: Screenshot

Zbog puknuća cijevi vruće vode u ruskom grad Tjumenju urušio se dio ceste te je nastala velika rupa. Snimka urušavanja pokazuje vozače koji unatoč velikoj opasnosti od daljnjeg urušavanja ceste zaobilaze nastali "bazen" vozeći u traku tik do njega. 

Mačke IZBJEGNULI SMRT Mačke spasile svoje vlasnike: Upozorile ih na urušavanje kuće

Vjeruje se da je do propadanja asfalta došlo zbog vruće vode koja se nakupljala uz prometnicu nakon puknuća velikih cijevi koje onuda prolaze. U samo nekoliko sekundi stvorio se veliki brazen vruće vode koji je zauzeo cijeli jedan trak. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, javljaju lokalni mediji.

Vlasti su odmah pokrenule sanaciju, ali i istragu o okolnostima događaja.

Podsjetimo, prije tri godine u Zagrebu se također urušio asfalt usred Slavonske avenije. Zagrebačka rupa također je nastala zbog puknuća cijevi, ali nije bila ispunjena vodom kao ona u Rusiji. No vodom ju je ubrzo na fotomontaži ispunio Slatinčanin koji se našalio kako bi na mjestu nastale rupe trebalo napraviti još jednu fontanu.

VIDEO Na Slavonskoj aveniji urušio se asfalt

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • Kokoiduhovi:

    Nemojte tako, mi smo se svi okupili, cijela obitelj, da vidimo je li to kod Rotora, kod Petlje, negdje kod radova na silnim popravcima mostova, podhodnika...je li se urušio Jadranski most nakon sve te teške mehanizacije i pojačanog prometa, .prestrašili ... prikaži još! se, a onda vidimo...pa to je u inozemstvu :)