Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masovna pobuna

VIDEO Uplatili luksuzno krstarenje, a dobili tretman iz pakla: 'Kapetane, vraćaj nas!'

Foto: YouTube Screenhshot
09.10.2019.
u 11:31

Otprilike 2000 turista iz Velike Britanije, Kine i SAD-a umjesto luksuza dobilo je, kako navode, ustajalu hranu i toalete u kojima se razlila kanalizacija

Plan putovanja zvučao je idealno. Krstarenje luksuznim kruzerom započinje u Londonu pa se odlazi do Francuske, Amsterdama, Norveške i Islanda. Međutim, putnici koji su platili 5300 funti za luksuz isti nisu vidjeli, a situacija je postala toliko nepodnošljiva da su organizirali prosvjed.

Otprilike 2000 turista iz Velike Britanije, Kine i SAD-a umjesto luksuza dobilo je, kako navode, ustajalu hranu i toalete u kojima se razlila kanalizacija. Kruzer se niti jednom nije usidrio u lukama destinacija koje su trebali razgledati, a osoblje je objasnilo da to nije bilo moguće zbog vremenskih uvjeta.

Dvotjedna turneja Norwegian Spirit okončala se nakon tri dana. Kako su se osjećali 'zaglavljeno i poniženo' putnici su uzeli stvar u svoje ruke i organizirali prosvjed, prenosi Mirror.

'Želimo se maknuti s ovog broda' i  'Vraćaj nas u London' samo su neki od ljutitih povika kapetanu koji ih je na kraju i poslušao te vratio u Belfast.

Međutim, ovdje drami nije kraj. Razjarena masa tražila je povrat novca, ali kompanija je to odbila i u zamjenu ponudila kupon s 25% popusta na iduće putovanje.

- Ovako nisam zamislila luksuzno putovanje. Bila je to noćna mora bez odmora - kazala je jedna od razočaranih putnica.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kora
14:36 09.10.2019.

Ne znam kako bih se izrazila.

Avatar nekakav
nekakav
12:13 09.10.2019.

ovak se posluje na zapadu. uzmeš novce i bježiš, tko te dostigne, nagodiš se, tko ne, koga briga. a vi mislite da 'istok' vara... hehe, niste svjesni kolko su vas ovi sa zapada do sada puta i za kolko prevarili. svi varaju i kradu, ama baš svi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije