Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSIJEKU

VIDEO Učenik dobio ukor jer je grijao burek na klupi: 'Radi se o neprimjerenom skretanju pažnje na sebe'

Foto: Screenshot
1/3
18.03.2021.
u 17:36

Riječ je o, kako doznajemo, odličnom učeniku iz razreda koji slovi za najbolji u školi

Maturat Elektrotehničke i prometne škole u Osijeku dobio je ukor jer je za vrijeme odmora na školskoj klupi, koristeći dezinficijens kao gorivo, zapalio ''improvizirani roštilj'' i grijao burek. Ta se informacija pojavila na društvenim mrežama, a potvrdio nam ju je i ravnatelj škole Antun Kovačić.

- U situaciji u kojoj se nalazimo, djeca očito traže ispušne ventile, bilo je to neprimjereno skretanje pažnje na sebe. Razrednica je taman ušla u učionici i vidjela plamen na klupi, odmah je reagirala, a s učenikom je razgovor obavila i stručna služba te mu je izrečena mjera ukora, kazao nam je ravnatelj.

Riječ je o, kako doznajemo, odličnom učeniku iz razreda koji slovi za najbolji u školi. U trenutku kada je ''podgrijavao burek'', oko njega je bilo drugih razrednih kolega, no nije postojala opasnost ni za njih, ali niti opasnost za veću materijalnu štetu škole.

Foto: zvonimir ferina

- Shvatio je da je to bilo neprimjereno ponašanje i ispričao se, nakon što je priča dospjela na internet, razgovarali smo o tome kako je to neprimjereno jer se nanosi šteta ugledu škole. Mi nismo problematična škola, radimo vrhunske projekte, a u posljednjih sedam godina, koliko sam ja ravnatelj, imali smo možda tri - četiri neprimjerena događaja uglavnom vezana za tuču, zaključuje ravnatelj.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

 

Ključne riječi

Komentara 5

PE
PetarGrgurevic
19:17 24.03.2023.

ma to je tako u kapitalističkoj zemlji hrvatskoj. na sreću će naš pakt uništiti taj sustav u RH. trebamo spasiti ovu državu od kolonizacije EU

CO
Condorgrab
13:45 19.03.2021.

Vjerojatno su i tata i mama HDZ-ovci.

SI
sisavac
13:36 19.03.2021.

nekako tu fale roditelji... očito i oni doma podgrijavaju hranu na isti način. i njima je paljenje vatre u prostoriji sasvim normalno. samo što je ovo učionica, nije livada gdje čuvaš ovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije