Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pored bundeka

VIDEO U Zagrebu se zapalio električni romobil: Počeo se dimiti pa planuo

Izgorio električni romobil
Foto: screenshot
1/5
10.05.2021.
u 21:59

Vatrogasna postrojba Zagreb je navela kako ovo nije bila prva intervencija takvog tipa

Električni romobil zapalio se sinoć oko 20:20 u Novom Zagrebu, a njegov je vlasnik snimio cijeli incident. 

Kako je izvijestila Vatrogasna postrojba Zagreb, do požara u prometu došlo je jučer u ulici Damira Tomljanovića Gavrana, pored parka Bundek.

Romobil modela FLJ t112 prvo se počeo dimiti, a potom je planuo. Plamen i dim bili su vrlo jaki i gusti.

Video je objavljen i na YouTubeu gdje je navedeno kako je romobil prešao tek oko 450 kilometara te je kupljen prije šest mjeseci

Vatrogasna postrojba Zagreb je, nakon upita jednog korisnika na Facebooku, navela kako ovo nije bila prva intervencija takvog tipa. 

Ključne riječi

Komentara 6

IJ
istina_____jako____boli
07:16 11.05.2021.

Litijumske baterije, a elektricni automobili su ih puni, pa ti kupi elektricni automobil. Mos si mislit vozis 120km/h a auto ti plane i to ispod tebe. Ne mos stat, ne mos iskocit, a ziv goris.

Avatar Proleter
Proleter
22:21 10.05.2021.

Šta je ovo, pa ovo gori ko mlazni motor?!

DU
Deleted user
22:11 10.05.2021.

Hitno treba zabraniti držanje u zgradama i kućama. Te baterije su iznimno opasne i treba ih se maknuti sa pozicija gdje mogu izazvati požar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije