Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brani se šutnjom

VIDEO U Brazilu ''priveli'' mačku, u zatvor krijumčarila pilu i mobitel

mačka, brazil (1)
Screenshot Youtube
05.01.2013.
u 22:35

- Teško je otkriti tko je odgovoran za ovo budući da mačka ne može govoriti- kazala je glasnogovornica zatvora lokalnim novinama.

Zatvorski čuvari ''priveli'' su mačku koja je nosila pilu i mobitel na ulazu u zatvor na sjeveroistoku Brazila, javljaju brazilski mediji, a prenosi Reuters. Čuvari su se iznenadili kada su vidjeli bijelu mačku kako ulazi kroz glavna vrata zatvora. Tijelo joj je bilo umotano u ljepljivu vrpcu. Detaljnijim pregledom utvrđeno je da je mačka nosila i slušalicu, memorijsku karticu, baterije i punjač za mobitel. Svih 263 zatvorenika u zatvoru osumnjičeno je za sudjelovanje u ovom činu, koji istražuje lokalna policija.

- Teško je otkriti tko je odgovoran za ovo budući da mačka ne može govoriti - kazala je glasnogovornica zatvora lokalnim novinama. Mačku su odveli u centar za životinje kako bi primila veterinarsku pomoć.

>> Mladić s osmjehom na licu spržio mačku u mikrovalnoj

Ključne riječi

Komentara 5

VN
Vrabac na grani
23:32 05.01.2013.

Čekaj malo..dali je i ova mačka zatvorenik, ili se samo radi o "klasičnom" strahu da nema sakriveni pištolj i 25 granata iza uha?!?

DO
downunder
23:50 05.01.2013.

"Mačku su odveli u centar za životinje kako bi primila veterinarsku pomoć." valjda zbog stresa

OB
-obrisani-
11:04 06.01.2013.

Teško je otkriti tko je odgovoran za ovo budući da mačka ne može govoriti - kazala je glasnogovornica zatvora lokalnim novinama. Mačku su odveli u centar za životinje kako bi primila veterinarsku pomoć. ,, Kako su glupi policajci. Skinu saa nje opremu pa puste mačku da nađe gazdu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije